Werken bij AXP

Neem contact op

AXP is jouw carrière

Jezelf ontwikkelen en plezier hebben in datgene wat je doet. Maak deel uit van een succesvol en gedreven team. Krijg je energie van nieuwe ontwikkelingen? Laten we dan snel met elkaar kennis maken. Vanwege de groei van kantoor zijn we continu op zoek naar financieel administratieve medewerkers, assistent-accountants en junior fiscaal specialisten. Wil je doorgroeien naar relatiebeheerder, dan ben je bij ons aan het juiste adres. AXP is jouw carrière.

Over AXP

Wij zijn AXP Adviseurs, een advies- en administratiekantoor met een grote passie voor het ondernemerschap. Met veel werkplezier ondersteunen wij vele ondernemers bij het verwezenlijken van hun droom. Dit doen we onder meer door het geven van fiscaal- en bedrijfsadvies, het opleveren van diverse (tussentijdse) rapportages en het verwerken van administraties. Wat krijgen wij van onze klanten terug? Dat wij net dat stapje extra zetten en pal naast onze klanten staan.

Ons marktgebied is de Randstad. Veel klanten van AXP Adviseurs zijn in de metropoolregio Amsterdam en Rotterdam Den Haag gevestigd. Vanuit de huidige vestigingen in Rotterdam en Amsterdam zijn we voor dga’s, MKB bedrijven en groter de sparringpartner. Internationale bedrijven begeleiden wij bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze dochter AXP For Models is marktleider in advies- en administratieve dienstverlening aan (internationale) fotomodellen.

Werken bij AXP Adviseurs

Vacatures vestiging Amsterdam

Assistent accountant

Junior belastingadviseur

Vacatures vestiging Rotterdam

Financieel administratief medewerker

Junior belastingadviseur

Vacatures AXP For models (Amsterdam)

Financieel administratief medewerker AXP For models

Staat jouw gewenste vacature er niet bij? Geen probleem. Stuur ons een open sollicitatie toe.

Jorrit Bakkum

Ik zoek voor de vestiging Amsterdam financiële toppers. Samen ondernemen en als het moet samen snel schakelen. Vandaag iets samen bedenken en dan ook echt met elkaar het plan uitvoeren. En onze klanten positief verrassen.

Yara Hoogerbeets

Ik werk nu 1,5 jaar bij AXP Adviseurs. Volgend jaar rond ik mijn HBO opleiding Accountancy af. Door mijn collega’s word ik goed begeleid, waardoor ik mij kan ontwikkelen binnen AXP. Ik hoop in de toekomst nog verder bij AXP te kunnen groeien.

Leslie Besemer

Ik heb jaren met plezier als financial controller bij een internationale Rotterdamse handelsonderneming gewerkt. Mijn talenten mag ik nu bij AXP Adviseurs Rotterdam laten zien. Een erg leuk kantoor om bij te werken.

Lianne van Vliet

Ik werk in Amsterdam en Rotterdam en werk voor het team AXP For models & Adviseurs.

Bij AXP krijg je echt de ruimte om je te ontwikkelen. Bel mij gerust als je meer informatie wilt.

Jouw stage bij AXP

AXP Adviseurs is een erkend stagebedrijf voor stages in het hoger HBO onderwijs. Stichting ELBHO erkent als onafhankelijke erkenningsinstituut stagebedrijven in het hoger onderwijs. Zij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende hogescholen en universiteiten. Deze onderwijsinstellingen in het hoger onderwijs hechten waarde aan stagebedrijven waarvan de kwaliteit is geborgd door een onafhankelijke organisatie, zoals Stichting ELBHO.

Waarom zijn wij een erkend stagebedrijf geworden?

Ons bedrijf openstellen voor stagiairs omdat iedereen dat doet of omdat het fijn is om voor een bepaalde periode extra handjes te hebben? Dat is wat ons betreft absoluut de verkeerde motivatie! AXP vindt het begeleiden van stagiairs juist erg belangrijk. We hebben er namelijk alle belang bij dat er voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is voor de branche waarin wij actief zijn. De stagiair wordt via een stageplek vertrouwd gemaakt met de werkzaamheden en de markt waar wij ons op richten. Een stagiair heeft vaak ook een andere kijk op zaken, kan iets meer afstand nemen en kan daardoor met verfrissende ideeën komen. Als je bij AXP Adviseurs stage loopt, ben je eigenlijk geen stagiair. Een stagiair is voor ons gewoon een volwaardige collega met eigen werkplek, een eigen inlog, een eigen telefoonnummer en uiteraard een eigen e-mailadres. De onboarding van een stagiair is voor dus hetzelfde als iedere andere collega. Dat zegt wel iets over hoe serieus wij studenten nemen.

Voor welke opleidingen hebben we een erkenning?

AXP Adviseurs heeft 22 erkenningen gekregen. Natuurlijk voor accountancy opleidingen en opleidingen zoals finance, tax en advice, maar ook voor opleidingen zoals commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie en human resource management. Kijk voor meer informatie over het erkend stagebedrijf op de website van stichting ELBHO. Wil je meer over ons als stagebedrijf weten, neem dan met Wim Halverhout contact op.

Wij zijn trots op onze medewerkers en op ons werk.

Onze medewerkers maken AXP heel bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap, inzet en betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat zíj kunnen uitblinken.
Beschik jij over een leergierige houding, neem je verantwoordelijkheid, heb je een binding met ICT en zie je een verdere digitalisering als een uitdaging?
Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je interesse om één van onze functies in een groeiende AXP organisatie te vervullen? Neem dan met ons contact op.
Meer over AXP
Financieel administratief medewerker

Je speelt een hele belangrijke rol in het administratieve proces. Je boekt de administratie van jouw klanten in. Een goede en tijdige afhandeling van jouw werkzaamheden zorgt ervoor dat de assistent accountant verder met zijn/haar werkzaamheden kan. Hierbij heb je ook geregeld contact met klanten. En wat wordt de volgende stap in jouw AXP-carrière? Assistent-accountant misschien?

Assistent accountant

Als assistent accountant stel je in teamverband jaarrekeningen en winstcijfers op en je bent de rechterhand van de relatiebeheerder. Mocht de administratie niet volledig zijn, dan los jij dit met de klant op.
Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om naar de functie van relatiebeheerder door te groeien.

Belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je het aanspreekpunt voor collega's en klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en controleren van (complexere) aangiften IB en VpB. Ook controleer je jaarrekeningen op fiscale adviespunten en
geef je klanten advies over herstructureringen, vermogens- en successieplanning en oudedagsvoorziening.

Relatiebeheerder

Als relatiebeheerder ben je de verbindende factor tussen de klant en medewerkers op kantoor. Ook jij bouwt mee aan het succes van AXP door commerciële kansen in resultaat om te zetten. Door jouw uitstekende netwerk in het marktgebied van AXP Adviseurs of van AXP For models weet je jouw klantenportefeuille verder uit te bouwen. Naast het bespreken van managementrapportages en jaarrekeningen, spar je met de klant bv. over strategie, bedrijfs- overname, bedrijfsopvolging en reorganisatie. Je geeft echt invulling aan de naam AXP Adviseurs. Hoe mooi is dat!

Wat bieden wij

De relatie met jou is net zo belangrijk als de relatie met onze klanten. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om je verder persoonlijk te ontwikkelen. AXP is jouw carrière.

Open en informeel

We werken in een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn.

Salaris en meer

Een prima salaris afhankelijk van jouw profiel en werkervaring. Maar denk ook aan pensioen, studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, fruit op het werk, vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, een laptop van de zaak en bedrijfsuitjes. En voor de echte koffieliefhebbers: geen bakkie prut, de verse bonen zorgen voor een heerlijke bak koffie.

Vrije Tijd

Zoals bij elk administratie - en accountantskantoor is het soms hard werken, maar overwerken doen we nooit structureel. We vinden dat je voldoende vrije tijd moet hebben voor thuis en vakantie.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS