Werken bij AXP

Neem contact op

Word jij onze nieuwe Amsterdamse of Rotterdamse AXP collega?

Wil je in teamverband werken met gedreven collega’s voor toonaangevende klanten bij het leukste kantoor van Nederland? Motiveert het je de verwachting van ondernemers te overtreffen en bij te dragen aan hun succes? Krijg je energie van nieuwe ontwikkelingen? Laten we dan snel met elkaar kennis maken. Vanwege de groei van kantoor zijn we continu op zoek naar financieel administratieve medewerkers, assistent-accountants en junior fiscaal specialisten. Wil je doorgroeien naar relatiebeheerder, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom werken bij AXP!

Werken bij AXP Adviseurs

Vacatures vestiging Amsterdam

Financieel administratief medewerker

Assistent accountant

Junior belastingadviseur

Vacatures vestiging Rotterdam

Financieel administratief medewerker

Junior belastingadviseur

Vacatures AXP For models (Amsterdam)

Financieel administratief medewerker AXP For models

Staat jouw gewenste vacature er niet bij? Geen probleem. Stuur ons een open sollicitatie toe.

Jorrit Bakkum

Ik zoek voor de vestiging Amsterdam financiële toppers. Wil jij als financieel administratief medewerker, assistent accountant of junior fiscalist bij het leukste kantoor van Nederland werken? Ik wil graag met jou kennismaken.

Yara Hoogerbeets

Ik werk nu 1,5 jaar bij AXP Adviseurs. Volgend jaar rond ik mijn HBO opleiding Accountancy af. Door mijn collega’s word ik goed begeleid, waardoor ik mij kan ontwikkelen binnen AXP. Ik hoop in de toekomst nog verder bij AXP te kunnen groeien.

Leslie Besemer

Ik heb jaren met plezier als financial controller bij een internationale Rotterdamse handelsonderneming gewerkt. Mijn talenten mag ik nu bij AXP Adviseurs Rotterdam laten zien. Een erg leuk kantoor om bij te werken.

Lianne van Vliet

Ik werk in Amsterdam en Rotterdam. Ik stuur het team AXP For models aan en heb ook diverse internationale bedrijven als klant. Bij AXP krijg je echt de ruimte om je te ontwikkelen. Bel mij gerust als je meer informatie wilt.

Wij zijn trots op onze medewerkers en op ons werk.

Onze medewerkers maken AXP heel bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap, inzet en betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat zíj kunnen uitblinken.
Beschik jij over een leergierige houding, neem je verantwoordelijkheid, heb je een binding met ICT en zie je een verdere digitalisering als een uitdaging?
Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je interesse om één van onze functies in een groeiende AXP organisatie te vervullen? Neem dan met ons contact op.
Meer over AXP
Financieel administratief medewerker

Je speelt een hele belangrijke rol in het administratieve proces. Je boekt de administratie van jouw klanten in. Een goede en tijdige afhandeling van jouw werkzaamheden zorgt ervoor dat de assistent accountant verder met zijn/haar werkzaamheden kan. Hierbij heb je ook geregeld contact met klanten.

Assistent accountant

Als assistent accountant stel je in teamverband jaarrekeningen en winstcijfers op en je bent de rechterhand van de relatiebeheerder. Mocht de administratie niet volledig zijn, dan los jij dit met de klant op.
Je krijgt de mogelijkheid om naar de functie van relatiebeheerder door te groeien.

Belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je het aanspreekpunt voor collega's en klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en controleren van (complexere) aangiften IB en VpB. Ook controleer je jaarrekeningen op fiscale adviespunten en
geef je klanten advies over herstructureringen, vermogens- en successieplanning en oudedagsvoorziening.

Relatiebeheerder

Als relatiebeheerder ben je de verbindende factor tussen de klant en medewerkers op kantoor. Je bouwt mee aan het succes van AXP door commerciële kansen in resultaat om te zetten. Door jouw uitstekende netwerk in het marktgebied van AXP Adviseurs of van AXP For models weet je jouw klantenportefeuille verder uit te bouwen. Naast het bespreken van jaarrekeningen spar je met de klant bv. over strategie, bedrijfs- overname, bedrijfsopvolging en reorganisatie.

Wat bieden wij

De relatie met jou is net zo belangrijk als de relatie met onze klanten. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om je verder persoonlijk te ontwikkelen.

Open en informeel

We werken in een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn.

Salaris

Een prima salaris afhankelijk van jouw profiel en werkervaring. En natuurlijk een pensioenregeling.

Vrije Tijd

Zoals bij elk administratie - en accountantskantoor is het soms hard werken, maar overwerken doen we nooit structureel. We vinden dat je voldoende vrije tijd moet hebben voor thuis en vakantie.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS