Onze diensten

Hulp nodig?

Bedrijfsadvies, consulting en coaching

Naast het geven van bedrijfsadvies en kortlopende consultancy trajecten bieden wij coachtrajecten in abonnementsvorm aan.

Wij werken op een structurele – en planmatige wijze samen aan het behalen van jouw doelen. AXP Adviseurs beschikt over abonnementen, waarbij wij één dag per week, per maand of per kwartaal met jou sparren.

Waarvoor AXP inschakelen

Het eerlijke antwoord is dat je het zo gek niet kunt bedenken. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klant, sparren wij met de klant over de vormgeving en implementatie van de strategie, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en reorganisatie

Onze werkwijze

AXP Adviseurs beschikt over bedrijfskundigen, financieel adviseurs, belastingadviseurs en marketeers. Wij brengen als expertteam diverse vakgebieden samen. Denk hierbij aan financieel- en fiscaal management, organisatieadvies, governance, commercie, innovatie, operationeel- en tactisch management en strategische marketing. Wekelijks monitort het AXP-team de voortgang van alle lopende advies, consultancy- en coachingstrajecten. Hebben we bepaalde kennis niet in huis, dan schakelen we één van onze samenwerkingspartners in.

Advies op maat

AXP Adviseurs biedt bijna 25 jaar advies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces.
Meer info

Fiscaal advies

Wij leveren altijd fiscaal advies op maat. Denk hierbij aan zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapsbelasting, zoals onder andere het aangaan of juist verbreken van een fiscale eenheid, toepassing van de innovatiebox en het benutten van fiscale verliezen.

Belastingaangiften

De belastingaangifte is een vaak ingewikkelde activiteit. Het vraagt actuele kennis en ervaring om aangiften op een juiste wijze in te vullen. AXP Adviseurs houdt alle nieuwe ontwikkelingen bij en zorgt voor tijdige belastingaangiften. Wij verzorgen de volgende belastingaangiften:

 

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapbelasting
  • Dividendbelasting
  • Erfbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting

Goede naam en reputatie

Onze belastingadviseurs en aangiftemedewerkers helpen jou graag bij de diensten belastingaangiften en financieel advies. Ze hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Wij verzorgen de volgende belastingaangiften:

Inkomstenbelasting
Vennootschapbelasting
Dividendbelasting
Erfbelasting
Omzetbelasting
Loonbelasting
Meer info

De jaarrekening biedt toegevoegde waarde

De jaarrekening als verantwoordingsdocument is echter nog springlevend. En als er wel iets bijzonders met jou of je onderneming aan de hand is, dan komt de jaarrekening meestal op tafel. Denk daarbij aan: het aanvragen van financieringen, echtscheiding, reorganisatie, bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht. Maar denk ook eens aan de situatie waarbij er meerdere aandeelhouders zijn. De jaarrekening is dan voor het bestuur bij uitstek het rapport waarmee decharge kan worden verleend.

Kwalitatief en leesbaar

Ondanks dat onze jaarrekeningen voor een groot deel geautomatiseerd en daardoor kosten efficiënt wordt samengesteld, doen wij geen concessies aan de kwaliteit, juistheid en leesbaarheid daarvan.

Jaarrekening plus extra stuurinformatie

Naast de jaarrekening kunnen wij onze klanten actuele en relevante stuurinformatie in de vorm van managementrapportages leveren. De jaarrekening plus extra stuurinformatie ondersteunen de ondernemer bij alle beslissingen. Van operationeel tot strategisch advies.

Jaarrekening door AXP

Wij leveren onze klanten actuele en relevante management rapportages die de ondernemer ondersteunen bij alle beslissingen.
Meer info

Professioneel

Een voordeel van het uitbesteden van jouw administratie is dat jouw administratie wordt door professionals wordt gedaan. Professionals die dagelijks met boekhouden bezig zijn. AXP Adviseurs doet veel meer dan alleen de cijfers. Wij zijn volledig betrokken bij jouw onderneming, geven onze visie en analyseren samen met jou de resultaten.

Kennis en inzicht in jouw branche

Wij beheren van meerdere bedrijven de administratie in jouw branche, ook dit levert voordelen op. AXP Adviseurs kent  jouw branche. Je bent als ondernemer zo nauw betrokken bij jouw onderneming, dat mogelijk het globale overzicht verloren wordt. Wij hangen als een helikopter met een goed en duidelijk blikveld boven jouw onderneming en kunnen problemen signaleren..

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder

Je kunt jouw volledige administratie aan ons uitbesteden. Dat doen wij vanuit onze administratiekantoren in Amsterdam of Rotterdam, maar kan indien gewenst ook bij jou op locatie. De klassieke boekhouder is door de moderne boekhoudsystemen overbodig geworden.

Alles in de cloud

AXP Adviseurs en veel klanten verwerken de administratie in de cloud. Dat is veilig, voordelig, makkelijk en transparant. Met een online samenwerking kunnen we makkelijk met jou schakelen en staan we dicht bij jouw onderneming. Ondernemen in de cloud biedt je de mogelijkheid om wereldwijd 24/7 financieel inzicht te hebben.

Onze vestigingen Amsterdam en Rotterdam

Meer informatie over onze vestiging in Amsterdam of Rotterdam

Administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers is onze core business.

Voor (startende) ondernemers, vennootschappen onder firma, stichtingen, DGA-Holdings en werkmaatschappijen (BV’s) en in Nederland gevestigde BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij.
Meer info

Een adviseur voor het leven!

Iedere ondernemer heeft passie voor zijn business, maar niet iedere ondernemer is succesvol. Verdienmodellen hebben een korte levensduur, markten veranderen snel en de klant is onberekenbaar. Een succesvolle ondernemer beschikt over het vermogen om de ontwikkelingen in de markt te voorspellen en daarin met de juiste kostprijs de kwaliteit te leveren die de klant vraagt.

De adviseurs van administratiekantoor AXP begeleiden en adviseren ondernemers bij het realiseren van dat ondernemerssucces. Dit doen wij door onze expertise, kennis en ervaring gevraagd en ongevraagd te delen met onze klanten. In elke fase van het ondernemerschap hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.