Advies- en administratiekantoor voor non-profit organisaties

Neem contact op

AXP Adviseurs is als advies- en administratiekantoor gespecialiseerd in dienstverlening voor non-profit organisaties. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam verzorgen wij de administratie, jaarrekeningen en belastingaangiftes voor verschillende non-profit instellingen.

Op maat gemaakt advies

Wij begrijpen dat non-profit organisaties unieke financiële behoeften hebben, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om u te ondersteunen bij het realiseren van uw missie. Of het nu gaat om het beheer van subsidies, het opstellen van jaarrekeningen of het adviseren over fiscale voordelen, ons ervaren team staat voor u klaar. Wij geloven dat het leveren van kwalitatief hoogwaardige financiële diensten aan non-profit organisaties van cruciaal belang is om uw impact te vergroten.

Onze expertise

Onze expertise op het gebied van financiën, belastingen en bedrijfsontwikkeling stelt ons in staat om non-profit organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun financiële processen en het maximaliseren van hun impact. We begrijpen dat het efficiënt beheren van financiële middelen cruciaal is voor het bereiken van de doelstellingen van non-profit organisaties. Onze adviseurs zijn getraind om met u samen te werken en te zorgen voor een nauwkeurige en transparante financiële administratie.

Daarnaast kunnen we non-profit organisaties ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en het voldoen aan wettelijke vereisten. We werken nauw samen verschillende subsidie-adviseurs en kunnen u helpen bij het indienen van succesvolle subsidieaanvragen.

Bij AXP Adviseurs geloven we in het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van non-profit organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Door gebruik te maken van onze expertise en ervaring, kunnen we uw non-profit organisatie helpen haar missie te verwezenlijken en een positieve impact te maken op de samenleving.

Specialistische kennis

Veel non-profit organisaties streven ernaar de wereld te verbeteren. Ze zijn gepassioneerd bezig met het verwezenlijken van doelen op verschillende gebieden, zoals onderwijs, sport, cultuur en meer, en daar wilt AXP bij ondersteunen. Het is van groot belang om de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten voor deze doelstellingen. Om aan alle betrokkenen de juiste financiële en niet-financiële verslaglegging te kunnen bieden en de bijbehorende administratie goed bij te houden, is specifieke expertise vereist. Bij AXP Adviseurs begrijpen we de complexiteit van deze taken en zijn we hier om je te ondersteunen. AXP neemt graag de administratie uit handen, zodat de instellingen zich volledig kunnen richten op het verbeteren van de wereld.

Onze werkwijze

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.