Online boekhouding

Neem contact op

Online boekhouden bij AXP Adviseurs: altijd inzicht

AXP Adviseurs hecht veel waarde aan online dienstverlening. De aanlevering en verwerking  van facturen en bonnen verloopt volledig digitaal. Daardoor houden we de kosten laag en hebben wij meer tijd om je als ondernemer te ondersteunen met diensten die juist extra waarde toevoegen. Online boekhouden wordt door steeds meer ondernemers toegepast. Dit komt vanwege de toegankelijkheid via apps, goede systemen en de juiste koppelingen met jouw eigen software.  Wij nemen het werk voor jou uit handen, of combineren de kennis van AXP Adviseurs samen met jouw afdeling administratie. Met de juiste online software behoud je wel altijd inzicht in jouw administratie.  Online boekhouden in samenwerking met AXP Adviseurs  combineert gemak, snelheid, efficiëntie en veiligheid tegen marktconforme tarieven en voorwaarden.

Wij werken hoofdzakelijk met het boekhoudpakket van Exact Online. Werk je zelf met een ander pakket? Dan bekijken we samen wat voor jou de beste oplossing is.

AXPdirect

Robotisering bij AXP Adviseurs

Keer op keer dezelfde digitale handelingen verrichten is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is het mogelijk om deze automatiseringen in processen te realiseren met behulp van digitale robots die repetitieve taken uitvoeren, voorgeprogrammeerd en met totale veiligheid. AXP combineert in samenwerking met Lyanthe administratieve – en boekhoudkundige kennis met robotisering en neemt zo administratieve taken uit handen. AXP kan daardoor in het belang van de klant en van het kantoor zelf efficiënter en sneller werken én het levert ons meer werkplezier op.

Het administratieve proces bij AXP Adviseurs

Met AXP Adviseurs achter de knoppen gaat er een wereld open. Inkomende en uitgaande facturen, daar waar nodig op regelniveau, robotiseren wij tot boekingsvoorstellen. Wij beschikken over een centrale leveranciersdatabase, boekingsregels per sector en sturen op uitzonderingen over alle administraties heen. Onze nieuwe software verbetert de datakwaliteit en optimaliseert het traditionele werkproces. Hierdoor kunnen uw en onze medewerkers zich meer focussen op het werk dat motiveert: contact met de klant en waarde toevoegen door echte problemen op te lossen. En dat alles zonder het repeterende administratieve werk.

In de huidige krappe arbeidsmarkt is dit een onderscheidende waarde voor u en AXP Adviseurs, waarin talent vinden en binden een uitdaging is. Als talent gevonden is, is het inwerken ook eenvoudiger en sneller: de robot via AXP doet immers veel van de administratieve werkzaamheden.
Laat ons een aantal van uw administratieve processen robotiseren. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Meer weten over online boekhouden en robotisering? Neem contact op met één van onze softwarecoaches.

Online boekhouding & facturatie

Exact is een veilig en betrouwbaar boekhoudpakket. Het werkt daarnaast ook efficiënt en snel. Alle informatie is wereldwijd 24/7 beschikbaar als je maar een internetverbinding hebt. Het pakket biedt veel mogelijkheden zoals facturatie, kredietbeheer, urenregistratie, projectadministratie, enz.  Samen met jou bekijken we welke modules het beste bij jou passen.

Wij zorgen natuurlijk voor de juiste inrichting en implementatie van jouw administratie en helpen wij jou met het gebruik van Exact.

De voordelen van een online boekhouding
 • Je hebt wereldwijd 24/7 financieel inzicht
 • Met modules betaal je niet voor functionaliteiten, die je niet nodig hebt
 • Vele koppelingen met externe pakketten zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar, snel en efficiënt
 • Je kunt online met ons samenwerken

Scan & herken met Lyanthe

Lyanthe is de krachtige oplossing voor het scannen, herkennen en goedkeuren van facturen in de cloud. Door de effectieve workflow houd jij de controle en heb je altijd inzicht in jouw documenten.

Met automatisch boeken kun je de processen efficiënter inrichten. Boek je elke maand een aantal facturen op dezelfde manier? Dat is vanaf nu verleden tijd. Facturen die aan vooraf ingestelde criteria voldoen, worden automatisch geboekt in het boekhoudpakket. Denk aan je huur of energierekening. Bespaar tijd, werk veiliger en blijf in control. Doordat je minder handmatig boekt, loop je minder risico op menselijke fouten in je administratie.

De voordelen
 • Automatisch boeken
 • Meer controle door autorisatieflows
 • Online archief
 • Veilig
 • Koppeling met jouw boekhoudpakket

Nmbrs voor salarisadministratie en personeelsadministratie

Nmbrs is de digitale koploper wat betreft HRM en heeft een van de meest uitgebreide HR- en salarismodules. Met Nmbrs kunnen zowel wij als jij altijd bij de gegevens. Het systeem bevat onder andere alle CAO’s en kan volledig op maat worden ingericht.

De voordelen
 • Door de combinatie van het digitaliseren van zowel salaris- en HR-processen hebt u slechts een minimale papieren administratie nodig.
 • Het systeem heeft een documentengenerator, zoals het verspreiden van belangrijke mededelingen en het opstellen van stage- en arbeidsovereenkomsten.
 • Registratie van externe krachten, die niet op de loonlijst staan, is mogelijk. Denk aan het inhuren van zzp’ers, stagiaires en sollicitanten.
 • Nmbrs heeft overzichtelijke dashboards in het personeelssysteem en heeft AVG en cybersecurity altijd optimaal geregeld.
 • Voldoet altijd aan de huidige wet- en regelgeving.

CaseWare voor tussentijdse cijfers en een betrouwbare jaarrekening

Met o.a. CaseWare biedt AXP Adviseurs de klant inzicht in tussentijdse cijfers en uiteraard een betrouwbare jaarrekening. Met tussentijdse cijfers hoef je als klant niet meer te wachten hoe je het afgelopen jaar gedraaid hebt.

De toegevoegde waarde van CaseWare is dat we een jaarrekening kunnen bieden in de grootte die jij nodig hebt. Zo is de jaarrekening gespecificeerd op maat en veel bruikbaarder en efficiënter in te zetten. Op die manier zijn wij van onschatbare waarde voor jou.

Bizzcontrol voor heldere management rapportages

Met o.a. Bizzcontrol biedt AXP Adviseurs de klant inzicht in hun onderneming met behulp van management rapportages. Met tussentijdse cijfers hoef je als klant niet meer te wachten hoe je het afgelopen jaar gedraaid hebt. Wij communiceren in begrijpelijke ondernemerstaal en gebruiken heldere grafieken met automatische uitleg bij de cijfers. Met onze jaarprognose module simuleren we de verwachte resultaten aan het einde van het jaar, waardoor we samen nadenken over de toekomst. Onze dynamische analysemodules bieden extra maatwerk, waardoor we de cijfers echt tot leven brengen. We verstrekken inzicht in belangrijke aspecten zoals uw grootste klanten, aankooppatronen bij leveranciers en de evolutie van de brutomarge, en fungeren als vertrouwde adviseurs die u voorzien van relevante informatie.

bizzcontrol

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.