Online boekhouding

Neem contact op

Online boekhouden bij AXP Adviseurs: altijd inzicht

AXP Adviseurs hecht veel waarde aan online dienstverlening. De aanlevering en verwerking  van facturen en bonnen verloopt volledig digitaal. Daardoor houden we de kosten laag en hebben wij meer tijd om je als ondernemer te ondersteunen met diensten die juist extra waarde toevoegen.

online boekhouding 2

Uitbesteden of meer zelf online doen?

Online boekhouden wordt door steeds meer ondernemers toegepast. Dit komt vanwege de toegankelijkheid via apps, goede systemen en de juiste koppelingen met jouw eigen software.  Wij nemen het werk voor jou uit handen, of combineren de kennis van AXP Adviseurs samen met jouw afdeling administratie. Met de juiste online software behoud je wel altijd inzicht in jouw administratie.  Online boekhouden in samenwerking met AXP Adviseurs  combineert gemak, snelheid, efficiëntie en veiligheid tegen marktconforme tarieven en voorwaarden.

Wij werken hoofdzakelijk met de de boekhoudpakketten Twinfield en Exact. Werk je zelf met een ander pakket? Geen probleem, samen bekijken we wat voor jou de beste oplossing is.

Alles in de cloud

AXP Adviseurs en veel ondernemers verwerken de administratie in de cloud. Dat is veilig, voordelig, makkelijk en transparant. Met een online samenwerking kunnen we makkelijk met jou schakelen en staan we dicht bij jouw onderneming. Ondernemen in de cloud biedt je de mogelijkheid om wereldwijd 24/7 financieel inzicht te hebben.

AXP Adviseurs zorgt met Speedbooks en Caseware voor de juiste managementinformatie en gebruikt Nmbrs voor de online salarisadministratie. Met Basecone kun je de facturen digitaal verwerken en de koppelingen met webshops, voorraad – en urenregistratie systemen en ERP-systemen met jouw boekhoudpakket maakt het overzicht compleet.

Meer weten over online boekhouden? Neem contact op met één van onze softwarecoaches.

Online boekhouding & facturatie

Twinfield en Exact zijn veilige en betrouwbaar boekhoudpakketten. Ze werken daarnaast ook efficiënt en snel. Alle informatie is wereldwijd 24/7 beschikbaar als je maar een internetverbinding hebt. De pakketten bieden veel mogelijkheden zoals  facturatie, kredietbeheer, urenregistratie, projectadministratie, enz.  Samen met jou bekijken we welke modules het beste bij jou passen.

Wij zorgen natuurlijk voor de juiste inrichting en implementatie van jouw administratie en helpen wij jou met het gebruik van Twinfield of Exact.

De voordelen van een online boekhouding
 • Je hebt wereldwijd 24/7 financieel inzicht
 • Met modules betaal je niet voor functionaliteiten, die je niet nodig hebt
 • Vele koppelingen met externe pakketten zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar, snel en efficiënt
 • Je kunt online met ons samenwerken

Scan & herken met Basecone

Basecone is de krachtige oplossing voor het scannen, herkennen en goedkeuren van facturen in de cloud. Door de effectieve workflow houd jij de controle en heb je altijd inzicht in jouw documenten.

Met automatisch boeken kun je de processen efficiënter inrichten. Boek je elke maand een aantal facturen op dezelfde manier? Dat is vanaf nu verleden tijd. Facturen die aan vooraf ingestelde criteria voldoen, worden automatisch geboekt in het boekhoudpakket. Denk aan je huur of energierekening. Bespaar tijd, werk veiliger en blijf in control. Doordat je minder handmatig boekt, loop je minder risico op menselijke fouten in je administratie.

De voordelen
 • Automatisch boeken
 • Meer controle door autorisatieflows
 • Online archief
 • Veilig
 • Koppeling met jouw boekhoudpakket

Nmbrs voor salarisadministratie en personeelsadministratie

Nmbrs is de digitale koploper wat betreft HRM en heeft een van de meest uitgebreide HR- en salarismodules. Met Nmbrs kunnen zowel wij als jij altijd bij de gegevens. Het systeem bevat onder andere alle CAO’s en kan volledig op maat worden ingericht.

De voordelen
 • Door de combinatie van het digitaliseren van zowel salaris- en HR-processen hebt u slechts een minimale papieren administratie nodig.
 • Het systeem heeft een documentengenerator, zoals het verspreiden van belangrijke mededelingen en het opstellen van stage- en arbeidsovereenkomsten.
 • Registratie van externe krachten, die niet op de loonlijst staan, is mogelijk. Denk aan het inhuren van zzp’ers, stagiaires en sollicitanten.
 • Nmbrs heeft overzichtelijke dashboards in het personeelssysteem en heeft AVG en cybersecurity altijd optimaal geregeld.
 • Voldoet altijd aan de huidige wet- en regelgeving.

CaseWare voor tussentijdse cijfers en een betrouwbare jaarrekening

Met o.a. CaseWare biedt AXP Adviseurs de klant inzicht in tussentijdse cijfers en uiteraard een betrouwbare jaarrekening. Met tussentijdse cijfers hoef je als klant niet meer te wachten hoe je het afgelopen jaar gedraaid hebt.

De toegevoegde waarde van CaseWare is dat we een jaarrekening kunnen bieden in de grootte die jij nodig hebt. Zo is de jaarrekening gespecificeerd op maat en veel bruikbaarder en efficiënter in te zetten. Op die manier zijn wij van onschatbare waarde voor jou.

Speedbooks voor tussentijdse rapportages en een betrouwbare jaarrekening

Met Speedbooks stellen we rapportages voor jou op. Hiermee geven we realtime een financieel overzicht en kunnen we ons onderscheiden in advies op basis van een maand of kwartaalrapportage. Uiteraard stellen we met Speedbooks ook jaarrekeningen op.

Met Speedbooks is het ook mogelijk om liquiditeitsprognoses op te stellen. Hiermee geven we jou een overzicht van alle verwachte inkomsten en uitgaven van de onderneming. En natuurlijk zekerheid en duidelijkheid over jouw financiële positie.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.