Welkom bij AXP For models

Wij zijn AXP For models en staan speciaal voor modellen opgesteld. Wij zijn er voor jou als je een volwaardig advies- en administratiekantoor. Geen gewoon advies- en administratiekantoor maar een kantoor met specifieke vakkennis, dat begrijpt hoe de modellenbranche in elkaar zit.

Wij helpen jouw carrière als model groeien door een dienstverlening met loyaliteit en een grote glimlach, waar mensen blij van worden. Dit doen wij onder meer het verzorgen van de administratie, het opstellen van belastingaangiftes en het geven van financiële adviezen. Hierdoor kan jij je volledig focussen op jouw modellenwerk.

Vrijblijvende afspraak maken

Werken bij AXP For models

AXP groeit en dat geldt ook voor het team AXP For models in Amsterdam. Wij willen het team graag met een een enthousiaste financiële topper uitbreiden. Heb jij affiniteit met de modellenbranche, wil je starten als financieel administratief medewerkster en verder aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken? Lees dan de vacature.

Onze diensten

AXP for models team

Administratieve dienstverlening

Jouw administratie wordt door professionals gedaan. Professionals die dagelijks met boekhouden bezig zijn. Onze activiteiten:

 • de complete boekhouding, kas, bank, verkoop- en inkoopfacturen
 • indienen de BTW aangiftes
 • controleren administratie en verzorgen jaarafsluiting.
 • opstellen rapportage, balans en winst en verliesrekening
 • opstellen aangifte Inkomstenbelasting voor jou en voor je partner
 • opstellen aangifte Vennootschapsbelasting

Wij beheren van meer dan 200 modellen de administratie. AXP For models kent jouw branche. Wij hangen als een helikopter met een goed en duidelijk blikveld boven jouw onderneming en kunnen problemen signaleren.

Wij verwerken je creditcardoverzichten, gebruiken een fijne app die je kunt installeren op je smartphone voor de bonnen die je hebt. En waar je overal ter wereld je administratie in kunt uploaden.

AXP For models verwerkt de administratie in de cloud. Dat is veilig, voordelig, makkelijk en transparant. Met een online samenwerking kunnen we makkelijk met jou schakelen en staan we dicht bij jouw onderneming.

AXP For Models

Belastingadvies en aangiftes

Voor belastingzaken kun je op de belastingadviseurs van AXP vertrouwen. Bij ons werken professionals met verstand van zaken en de meest actuele kennis van de belastingwetgeving. Voor het opstellen van belastingaangiftes heb je actuele kennis en ervaring nodig. AXP For models houdt alle nieuwe ontwikkelingen bij en zorgt voor tijdige belastingaangiftes. Onze belastingadviseurs en aangiftemedewerkers helpen jou graag. Ze hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen de modellen in bezwaar- en beroepsprocedures.

Wij verzorgen de volgende belastingaangiftes:

 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapbelasting
 • Dividendbelasting
 • Omzetbelasting
 • Loonbelasting

Wij hebben jarenlange ervaring met internationale belastingverdragen. Zo weten wij welke maatregelen er genomen moeten worden zodat er over je inkomsten geen dubbele belasting geheven wordt. Mocht er in het buitenland toch onterecht belasting ingehouden zijn, dan zorgen wij voor een oplossing. Voor o.a. Duitsland, Australië, de Verenigde Staten en Engeland verzorgen wij een teruggaaf indien jij Nederlands belastingplichtige bent.

AXP for Models Bedrijfsadvies

Financieel advies

Waarvoor ons inschakelen? Het eerlijke antwoord is dat je het zo gek niet kunt bedenken. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klanten, sparren wij graag met jou en geven graag de financiële adviezen. Financiële adviezen waar jij op zit te wachten. Uiteraard helpen wij jou ook bij het opstarten van jouw carrière als fotomodel. Onderstaande vragen zijn slechts enkele voorbeelden die modellen aan ons stellen.

 • Welke kosten kan ik zakelijk nemen?
 • Welke ondernemingsvorm past het beste bij mij?
 • Is het verstandig om een bepaalde periode in het buitenland te verblijven?
 • Kan ik een appartement kopen en is dat verstandig?
 • Kan ik een auto op de zaak kopen of leasen ?
 • Is het nu de tijd om te investeren in een huis? Hoe krijg ik een hypotheek?

Volg ook onze nieuwsberichten op deze webpagina. Regelmatig zullen we vragen en antwoorden met alle modellen delen. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij zijn er voor jou.

axp-for-models-logo-zwart-groot

Vaste prijzen

Al onze standaard diensten verlenen wij voor vaste tarieven, zowel je administratie, belastingaangiftes als buitenlandse aangiftes. Onze belastingadviseurs en administratieve talenten staan voor je klaar!

Uiteraard kun je ook voor maatwerk of uitgebreid advies bij ons terecht?  In overleg met jou bespreken we de kosten.

Is jouw interesse gewekt?

Kom vrijblijvend langs in Amsterdam voor een kennismakingsgesprek en vul je gegevens in via onderstaand formulier of bel +31 (0)20 330 8785  voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Nieuws

Een nieuwe belasting box?

In een eerder bericht zijn zowel de veranderingen van de box 3 belasting en de veranderingen in de winstgevendheid van […]

Verlaging van btw levert ongewenst resultaat

Om de effectiviteit te kunnen vaststellen van belastingregelingen, heeft minister van de Rij een rapport laten opstellen door 2 externe […]

Het urencriterium en de inkomstenbelasting

Het urencriterium is een belangrijke fiscale voorwaarde voor ondernemers die gebruik willen maken van verschillende fiscale faciliteiten. Het criterium houdt […]

Kees Schilperoord over AXP: ik voel me gewaardeerd  

Kees Schilperoord zit in zijn kantoor bij AXP Adviseurs en kijkt tevreden naar zijn computer. Hij heeft zojuist een belastingadvies [...]

Wat doe jij tegen cybercriminaliteit?

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem. Het aantal digitale misdrijven is in Nederland de afgelopen jaren fors toegenomen. Hoewel er aan […]

Alles over de afbouw van aftrekposten inkomstenbelasting in 2023

De aftrekposten in de inkomstenbelasting zijn de afgelopen jaren geleidelijk verminderd en hebben in 2023 het minimum bereikt. Het maximale […]

Waarom is Google Mijn Bedrijf belangrijk voor jouw bedrijf?

Werk jij al met de tool Google Mijn Bedrijf? In dit artikel vertellen we je wat Google Mijn Bedrijf is [...]

Wat zijn de fiscale veranderingen voor jouw auto in 2023?

Met de aanvang van 2023 is uiteraard ook een nieuw belastingjaar aangebroken met daarmee gepaard nieuwe regelgeving en tarieven. Een [...]

Handig en veilig gegevens uitwisselen met Secure Login

AXP is één van de koplopers als het om innovatie en digitalisering gaat. Digitalisering helpt ons en de klant slimmer [...]