Welkom bij AXP For models

Wij zijn AXP For models en staan speciaal voor fashion modellen opgesteld. Wij zijn er voor jou als je een volwaardig advies- en administratiekantoor. Geen gewoon advies- en administratiekantoor maar een kantoor met specifieke vakkennis, dat begrijpt hoe de modellenbranche in elkaar zit.

Wij helpen jouw carrière als model groeien door een dienstverlening met loyaliteit en een grote glimlach, waar mensen blij van worden. Dit doen wij onder meer het verzorgen van de administratie, het opstellen van belastingaangiftes en het geven van financiële adviezen. Hierdoor kan jij je volledig focussen op jouw modellenwerk.

Onze diensten

Finn Jones

Administratieve dienstverlening

Jouw administratie wordt door professionals gedaan. Professionals die dagelijks met boekhouden bezig zijn. Onze activiteiten:

 • de complete boekhouding, kas, bank, verkoop- en inkoopfacturen
 • indienen de BTW aangiftes
 • controleren administratie en verzorgen jaarafsluiting.
 • opstellen rapportage, balans en winst en verliesrekening
 • opstellen aangifte Inkomstenbelasting voor jou en voor je partner
 • opstellen aangifte Vennootschapsbelasting

Wij beheren van meer dan 200 modellen de administratie. AXP For models kent jouw branche. Wij hangen als een helikopter met een goed en duidelijk blikveld boven jouw onderneming en kunnen problemen signaleren.

Wij verwerken je creditcardoverzichten, gebruiken een fijne app die je kunt installeren op je smartphone voor de bonnen die je hebt. En waar je overal ter wereld je administratie in kunt uploaden.

AXP For models verwerkt de administratie in de cloud. Dat is veilig, voordelig, makkelijk en transparant. Met een online samenwerking kunnen we makkelijk met jou schakelen en staan we dicht bij jouw onderneming.

For Models

Belastingadvies en aangiftes

Voor belastingzaken kun je op de belastingadviseurs van AXP vertrouwen. Bij ons werken professionals met verstand van zaken en de meest actuele kennis van de belastingwetgeving. Voor het opstellen van belastingaangiftes heb je actuele kennis en ervaring nodig. AXP For models houdt alle nieuwe ontwikkelingen bij en zorgt voor tijdige belastingaangiftes. Onze belastingadviseurs en aangiftemedewerkers helpen jou graag. Ze hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen de modellen in bezwaar- en beroepsprocedures.

Wij verzorgen alle belastingaangiftes. Wij hebben jarenlange ervaring met internationale belastingverdragen. Zo weten wij welke maatregelen er genomen moeten worden zodat er over je inkomsten geen dubbele belasting geheven wordt. Mocht er in het buitenland toch onterecht belasting ingehouden zijn, dan zorgen wij voor een oplossing. Voor o.a. Duitsland, Australië, de Verenigde Staten en Engeland verzorgen wij een teruggaaf indien jij Nederlands belastingplichtige bent.

Yara Hoogerbeets - AXP For Models

Financieel advies

Waarvoor ons inschakelen? Het eerlijke antwoord is dat je het zo gek niet kunt bedenken. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klanten, sparren wij graag met jou en geven graag de financiële adviezen. Financiële adviezen waar jij op zit te wachten. Uiteraard helpen wij jou ook bij het opstarten van jouw carrière als fotomodel. Onderstaande vragen zijn slechts enkele voorbeelden die modellen aan ons stellen.

 • Welke kosten kan ik zakelijk nemen?
 • Welke ondernemingsvorm past het beste bij mij?
 • Is het verstandig om een bepaalde periode in het buitenland te verblijven?
 • Kan ik een appartement kopen en is dat verstandig?
 • Kan ik een auto op de zaak kopen of leasen ?
 • Is het nu de tijd om te investeren in een huis? Hoe krijg ik een hypotheek?

Volg ook onze nieuwsberichten op deze webpagina. Regelmatig zullen we vragen en antwoorden met alle modellen delen. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij zijn er voor jou.

lianne en danny for models

Vaste prijzen

Al onze standaard diensten verlenen wij voor vaste tarieven, zowel je administratie, belastingaangiftes als buitenlandse aangiftes. Onze belastingadviseurs en administratieve talenten staan voor je klaar!

Uiteraard kun je ook voor maatwerk of uitgebreid advies bij ons terecht?  In overleg met jou bespreken we de kosten.

Is jouw interesse gewekt?

Kom vrijblijvend langs in Amsterdam of Rotterdam voor een kennismakingsgesprek en vul je gegevens in via onderstaand formulier of bel +31 (0)20 330 8785  voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

AXP for Models vestigingen

AXP for Models Amsterdam

Gatwickstraat 33

1043 GL Amsterdam

+31 (0) 20 – 330 87 85

admin@axpformodels.com

AXP For Models Rotterdam

Wijnhaven 17

3011 WH Rotterdam

+31 (0) 20 – 330 87 85

admin@axpformodels.com

AXP for Models New York

228 East 45th Street Suite 9E

New York NY 10017

+1347 – 482 28 66

newyork@axpformodels.com