Administratie uitbesteden Rotterdam

Administratie uitbesteden Rotterdam

Wij krijgen van klanten vaak de vraag of zij hun administratie zelf moeten doen of dat ze dit beter uit handen kunnen laten nemen. Kies je ervoor om je administratie door een professional te laten doen, dan kan dat een stap zijn die je veel oplevert. Zo kun je je zelf volledig richten op je core business, ben je er zeker van dat je administratieve processen doorlopen bij ziekte of vakantie en daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om op te schalen bij groei en de downsizen bij krimp. Bovendien kun je er van op aan je administratie aan de wet- en regelgeving voldoet. Wil jij je administratie uitbesteden aan een vakkundig administratiekantoor in Rotterdam? Bij AXP zit je goed!

AXP is gespecialiseerd in administratieve en fiscale vraagstukken van onder meer eenmanszaken, stichtingen en BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij van administratief en fiscaal advies. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Rotterdam en vraag naar de mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant als geen anders. Kies je voor AXP, dan kies je voor een proactieve, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak op maat, wat jouw vraagstuk ook is. 

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Voordelen van administratie uitbesteden

Sommige ondernemers willen de volledige controle houden over alle bedrijfstaken. Dat is op zich logisch, je wilt natuurlijk zeker weten dat alles helemaal correct verloopt. Zeker wanneer het gaat om je administratie. Toch heeft het uitbesteden van de administratie veel voordelen.

Focus op administratie

Wij geloven dat focus effectiever is dan multitasken. Heb je een drukke periode, dan kan het voorkomen dat je minder tijd hebt voor je administratie met als gevolg dat er onvolledigheden in kunnen sluipen. Dit is natuurlijk niet wenselijk, een geordende administratie is immers van belang voor een gezonde onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van administratieve werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de wet- en regelgeving weten we precies waar we op moeten letten.

Signaleren financiële kansen

Wij bedienen ruim zeshonderd klanten, actief in verschillende branches. Voor hun brengen wij alle kerngetallen en percentages in kaart die zij nodig hebben voor hun financiële planning. Zo krijg je bij ons een duidelijk inzicht in je financiële positie. Je hebt dus in één oogopslag je solvabiliteit, investeringsruimte en financiële mogelijkheden in kaart. Belangrijke elementen, waardoor er ook snel is te signaleren waar voor jouw onderneming kansen liggen.

Verder groeien

Kies je ervoor je administratie uit te besteden, dan kun je je volledig focussen op jouw kerntaken en bedrijfsdoelen. Tegelijkertijd helpen we je met onze inzichten financiële inzichten te herkennen. Op deze manier kun je stappen blijven zetten en zo je bedrijf laten groeien.

Financiële dienstverlening Rotterdam
Afspraak inplannen

De diensten van AXP

Ben jij op zoek naar dé oplossing voor jouw administratie? Wat je als ondernemer ook nodig hebt, wij ondersteunen je graag waar nodig. Je kunt bij ons dan ook terecht voor diverse financiële services, zoals:

  • Dagelijkse boekhouding;
  • Opmaken van de jaarrekening;
  • Indienen van fiscale aangiften;
  • Salarisadministratie;
  • Tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers.

Financiële oplossingen op maat

Elke onderneming is uniek. Wij denken daarom graag met je mee over de oplossing die perfect past bij de specifieke wensen van jou als ondernemer. Want misschien wil je de dagelijkse boekhouding wel in eigen beheer houden, maar het opstellen van de jaarrekening uitbesteden. Geen probleem, samen met jou kijken we waar jij behoefte aan hebt. Van gedeeltelijke ontzorging tot een totaalpakket, bij AXP ben je aan het juiste adres op het gebied van administratieve dienstverlening.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Rotterdam?

Ook je administratie uitbesteden aan ons kantoor in Rotterdam? Het team van AXP Adviseurs staat voor jou klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*