Vastgoed

Veranderende wet- en regelgeving, duurzaamheid en innovatie zorgen ervoor dat de vastgoedmarkt continu in beweging is. Ondanks een moeizame start was 2021 een goed jaar voor vastgoed. Vooral buitenlandse vastgoedbeleggers en particulieren zijn op dit moment de grote kopers op de Nederlandse vastgoedmarkt. AXP Adviseurs heeft een bijzondere aandacht voor de vastgoedsector en heeft vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars en beleggers als klant.

Financieel inzicht en overzicht

Bij vastgoed draait het om goede financiële plannen en cijfers. Wij zorgen ervoor dat je financieel inzicht en overzicht hebt en denken mee over (alternatieve) financieringsmogelijkheden. Bij ons behoort de administratieve dienstverlening voor de vastgoedsector tot de core business. De aanlevering en verwerking van facturen en bonnen verloopt volledig digitaal. Daardoor houden we de kosten laag en hebben wij meer tijd om je als ondernemer te ondersteunen met adviesdiensten die extra waarde toevoegen.

Fiscalist

Bij vastgoedtransacties is het niet altijd nodig om een fiscalist in te schakelen. In veel situaties kunnen de meeste boekhoud- en administratiekantoren de vastgoed klanten prima helpen. Bij transacties waar grote bedragen mee gemoeid zijn, is het vaak wel verstandig om een fiscalist in te schakelen.  Ook bij complexe vraagstukken ben je bij ons op het juiste adres. Fiscalist Mario de Laat van AXP Adviseurs is graag jouw sparringpartner bij complexe vraagstukken.

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neem dan vooral contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom AXP Adviseurs?

AXP Adviseurs is het kantoor voor echte ondernemers en ervaart al jaren een uitstekende match met vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars en beleggers.  Met onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam kunnen we dan ook vele bedrijven dichtbij en op een persoonlijke wijze adviseren.

Onze werkwijze

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Als team AXP halen we het beste uit jou als ondernemer.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.