Vacature relatiebeheerder
Rotterdam & Amsterdam

Bel Mario de Laat of Wim Halverhout voor meer informatie

010 – 4921075  | personeel@axp.nl

Word jij onze nieuwe senior relatiebeheerder?

Ben jij een ambitieuze relatiebeheerder met een scherp oog voor groeimogelijkheden? Bij AXP Adviseurs krijg je de kans om een actieve rol te spelen bij ons snelgroeiende advies- en administratiekantoor. Als senior relatiebeheerder ben je een waardevolle sparringpartner voor ondernemers van met name grotere MKB-bedrijven en instellingen.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Adviseren van klanten op diverse financiële gebieden, waaronder digitalisering, automatisering en financiering.
 • Onderhouden en versterken van relaties met ondernemers.
 • Uitvoeren van acquisitiegesprekken om ons klantenbestand uit te breiden

 

Wat wij zoeken:

 • Samen met je collega’s geef je jouw klanten het beste inzicht, ondersteuning en advies. Je bent iemand die precies weet wat klanten bezighoudt en ondersteunt ze bij het optimaliseren van hun verdienmodel en ondernemingsstructuur. Het aangaan en uitbouwen van relaties zit simpelweg in jou. Op een natuurlijke wijze breid je jouw klantenportefeuille uit.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als senior relatiebeheerder bij een (middel)groot administratie- of accountantskantoor.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de financiële richting. Denk hierbij bijvoorbeeld accountancy, fiscaal recht of fiscale economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
 • Je hebt voldoende ervaring opgedaan met jaarrekeningen, het opstellen en analyseren van rapportages, stakeholdermanagement, consolidaties en fiscale vraagstukken en bent bereid je kennis up-to-date te houden.
 • Natuurlijke groei op persoonlijk vlak wordt als vanzelfsprekend beschouwd in een setting waar digitalisering en automatisering in snel tempo toenemen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een ambitieuze instelling.
 • Je bent kritisch en analytisch, je werkt nauwkeurig
 • Je hoofdwerkplek zal zich bevinden in kantoor Rotterdam. Echter, aangezien je ook verantwoordelijk bent voor het beheer van een aantal klanten in Amsterdam, is er tevens een werkplek voor jou ingericht op kantoor Amsterdam.

 

 

Dit bieden we je:

 • Een goed salaris o.b.v. ervaring, prima arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling
 • Een studieregeling
 • Gratis toegang tot ons AXP bedrijfsfitness abonnement
 • Een moderne en gezellige werkomgeving
 • Kansen om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel
 • Een kantoor op een steenworp afstand van station Rotterdam Blaak en station Sloterdijk in Amsterdam
 • Op beide kantoren een team van enthousiaste collega’s die samen successen vieren.
 • Flexibele werktijden zijn bij ons mogelijk. Wil je een dagje thuis werken? Dit is geen enkel probleem.
 • Kom je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden wij jouw abonnement.
 • Mocht je je verder willen ontwikkelen, stimuleren wij dit graag door middel van scholing

De drie pijlers van AXP

Bij AXP ontwikkel je jezelf als mens en professional. Bij AXP staat jouw ontwikkeling centraal. Wanneer onze medewerkers groeien, groeit AXP uiteraard mee. Jij bent zelf de regisseur van jouw eigen carrière, wij geven jou de ruimte en helpen je jouw doelen te bereiken. AXP richt zich op drie pijlers om haar doelstellingen te realiseren.

Kwaliteit

Klanten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. AXP heeft de ambitie om uit te blinken in haar dienstverlening. AXP investeert in systemen, processen en het coachen van medewerkers.

Goede en enthousiaste mensen

AXP besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen en behouden van goede medewerkers. Medewerkers leren via de AXP Academy en het AXP-buddysysteem. Ze werken samen in teams en  denken na over de verbetering van de dienstverlening. AXP-ers zijn professioneel en betrokken en handelen daadkrachtig en oplossingsgericht..

Innovatie

Als advieskantoor willen we in 2030 in de top van Nederland blijven meedraaien. Wij innoveren in digitalisering en het geven van gerichte adviezen

Wij zijn een innovatief advieskantoor met een grote passie voor het ondernemerschap. We zetten onze kennis en technologie in zodat de klanten altijd over actuele relevante financiële cijfers beschikken. Zo kunnen we gezamenlijk ook op het juiste moment kansen signaleren. Wij geven fiscaal- en bedrijfsadvies, verwerken administraties en leveren diverse (tussentijdse) rapportages op. Daarnaast leveren een belangrijke bijdrage bij het optimaliseren, automatiseren en robotiseren van bedrijfsprocessen. Wat krijgen wij van onze klanten terug? Dat wij net dat stapje extra zetten en pal naast onze klanten staan. Dat is alleen mogelijk met een team van goede mensen, die kwaliteit en innovatie belangrijk vinden. Ben jij een persoon die dit ook belangrijk vindt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Ons marktgebied is de Randstad. Vanuit de huidige vestigingen in Rotterdam en Amsterdam zijn we voor DGA’s en de grote MKB bedrijven de sparringpartner. Internationale bedrijven begeleiden wij bij het opzetten van vestigingen in Nederland.

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dan met Mario de Laat of Wim Halverhout contact op. Zij kunnen jou alle details over de functie vertellen. Mario en Wim zijn bereikbaar op nummer 010 – 492 10 75

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatie naar personeel@axp.nl.

Wij nemen spoedig met jou contact op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS