september 16, 2021

Boekhouder Rotterdam

AXP is al sinds 1999 dé boekhouder en adviseur voor de Rotterdamse ondernemer, gevestigd in het hart van de stad. Wij bedienen als administratie- en belastingadvieskantoor ondernemers in de regio Rotterdam.

Ook al is de Rotterdammer van nature erg bescheiden, er is meer dan genoeg om trots op te zijn. Rotterdam is van oudsher een werkstad, met de haven en veel maakindustrie in de regio Rijnmond. Maar de laatste decennia heeft Rotterdam zich ontwikkeld tot een fijne woonstad. Die transformatie is goed zichtbaar in nieuwe iconische gebouwen, zoals het Centraal Station, de Markthal, De Rotterdam en recent Little C. Aan de fraaie Skyline is de Zalmhaventoren toegevoegd, het hoogste gebouw van de Benelux. De regio Rotterdam is economisch de snelst groeiende regio van Nederland. Deze groei wordt voor een groot gedeelte gerealiseerd door hardwerkende ondernemers, die in Rotterdam kansen zien en benutten.

AXP Adviseurs B.V. is al sinds 1999 het vertrouwde administratiekantoor in Rotterdam. De klassieke Rotterdamse mentaliteit “niet lullen maar poetsen” is ook ons devies. Wij begeleiden toonaangevende ondernemers in diverse branches pragmatisch en doelgericht.  Van start-up tot volwassen bedrijf. Onze ervaren medewerkers begeleiden MKB ondernemers, van boekhouding tot gecompliceerd fiscaal- en strategisch advies. AXP begeleidt verder internationale bedrijven die zich in de regio Rotterdam vestigen. Zoek je een adviseur voor persoonlijk proactieve ondersteuning?

Wij zijn er trots op, een bijdrage te mogen leveren aan het succes van onze klanten. En daarmee ook een beetje aan de toekomst van onze mooie stad!