Administratiekantoor Rotterdam

Neem contact op

AXP Adviseurs Rotterdam

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Dan wil je natuurlijk het liefst bezig zijn met waar je goed in bent: ondernemen! Toch zul je ook tijd vrij moeten maken om je administratie te verwerken. Dit is een klus die nu eenmaal moet, maar die altijd meer tijd in beslag neemt dan je van te voren had bedacht. AXP Adviseurs, hét advies- en administratiekantoor in Rotterdam voor bijzondere ondernemers, helpt je graag met dit soort zaken!

Of je recent een eigen onderneming bent gestart, je een jaarrekening moet opstellen of hulp nodig hebt bij het doen van belastingaangifte, ons team van adviseurs staat voor je klaar. Ben je benieuwd wat AXP voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak!

accountantskantoor rotterdam

01. Persoonijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

02. Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

03. Ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ons advies- en administratiekantoor in Rotterdam

AXP Adviseurs heeft  twintig jaar geleden in 1999 haar eerste administratiekantoor geopend in Rotterdam. Wegens groei en succes volgde later nog een kantoor in Amsterdam. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een full service kantoor. De wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal in onze dienstverlening. Wij leveren een compleet pakket van administratieve- en fiscale diensten aan MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s. Verder helpen we bedrijven met overnames, herstructureringen en financieringen. Heb je een internationaal bedrijf? Of ben je ondernemer en internationaal actief? Ook dan kun je bij ons terecht. Ons team zorgt er namelijk altijd voor dat zij op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland. 

Je kunt op verschillende manieren profiteren van onze innovatieve dienstverlening. Zo is de aanlevering en verwerking van de administratie volledig gedigitaliseerd. We werken volledig in de cloud. Hierdoor wordt het mogelijk om waar en wanneer je maar wilt facturen en bonnen aan te leveren. Bovendien kunnen we hierdoor, indien gewenst bij jou op locatie werken. Daarnaast is het mogelijk om op afroep gebruik te maken van onze dienstverlening. Dit scheelt niet alleen in de kosten – je hoeft namelijk geen vaste, dure boekhouder meer in dienst te nemen – maar zorgt er ook voor dat wij tijd overhouden om je te ondersteunen bij zaken die écht belangrijk zijn. Een win-winsituatie!

Onze dienstverlening en onze klanten

AXP heeft momenteel ruim zeshonderd klanten uit diverse branches. Wij bieden hen een compleet pallet van diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfsadvies (advies, consultancy, coaching), fiscaal advies en aangiften, jaarrkening en administratieve dienstverlening. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het begeleiden van start-ups, het geven van advies aan al gevestigde bedrijven en de ondersteuning van middelgrote ondernemingen. Denk hierbij aan de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole of audit. Bovendien hebben we veel ervaring met  overnames, financieringen en herstructureringen.

We vinden het ook belangrijk om begeleiding te bieden aan bedrijven die op internationaal niveau werkzaam zijn. Met onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening, onderscheiden wij onze van de grote advieskantoren. Zij vragen veelal hoge fees en bieden weinig service. AXP daarentegen doet altijd nét een stapje extra. En dat merken onze klanten.

Met AXPformodels zijn we marktleider in administratieve en fiscale dienstverlening voor internationale fashionmodellen.

Bespaar tijd én geld met een goed administratiekantoor in Rotterdam

Wij bieden kwalitatieve administratieve en fiscale dienstverlening aan MKB ondernemingen. Bijzondere aandacht gaat uit naar ondernemers die ook op internationaal niveau actief zijn. Van de begeleiding bij start-ups tot advies bij een bedrijfsoverdracht; ons team van adviseurs staat elke dag opnieuw voor je klaar om jouw verwachtingen als klant te overtreffen. AXP gaat graag een stapje verder en dat betekent dat je ook bij ons terecht kunt voor verschillende ondernemersvraagstukken, denk aan financieringen en herstructureringen. Daarbij voorzien we DGA’s van gedegen (fiscaal) advies. In de afgelopen jaren zijn we specialist geworden in innovatieve dienstverlening voor bijzondere branches en sectoren. Jouw adviesvraag staat hierin altijd centraal.

Ben jij een échte ondernemer op zoek naar een advieskantoor in Rotterdam? Kom eens langs!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn ondernemers die liever zouden overstappen naar een ander administratiekantoor, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Dit doen ze echter niet, vanwege de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Het gevolg is dat er iets aan de situatie veranderd en ze ontevreden blijven. Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Wij zorgen ervoor dat je bij de overdracht professioneel wordt begeleid. Op een fijne manier maak je kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Kunnen wij je helpen?

Wil jij ook ondersteuning bij je administratieve en fiscale vraagstukken? AXP Adviseurs, accountantskantoor in Rotterdam helpt je graag verder.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*