Boekhoudkantoor Rotterdam

Neem contact op

Boekhoudkantoor Rotterdam

Ben je nog op zoek naar een boekhoudkantoor in de omgeving van Rotterdam. Bij AXP adviseurs ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag met al je administrative werkzaamheden. Als ondernemer besteed je je tijd liever anders. Dat begrijpen wij van AXP maar al te goed. Omdat AXP Adviseurs een passie heeft voor het ondernemerschap, helpen we ondernemers graag waar we kunnen. We verwerken de administratie, doen belastingaangiften en we voorzien je van financieel advies zodat je het beste uit je onderneming kunt halen.

boekhouder rotterdam zuid

Waarom AXP adviseurs?

  • Onze diensten zijn zeer breed. Van het begeleiden van start-ups tot het ondersteunen van middelgrote bedrijven, bij AXP kun je altijd terecht.
  • We bieden begeleiding aan internationale organisaties bij de opstart van vestigingen in Nederland.
  • Specialist in innovatieve dienstverlening voor bijzondere sectoren en branches.
  • Wij werken met de nieuwste systemen. Hierdoor is het eenvoudiger voor onze klanten de aanlevering en verwerking van administratie te digitaliseren.
  • Wij zijn ten alle tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen-als buitenland.
  • Complexere administratie door je branche? Denk hierbij aan sport, media en entertainment. Ook dan kun je bij AXP terecht.
administratie rotterdam

AXP: jouw boekhouder in Rotterdam

In 1999 opende de eerste vestiging van AXP Adviseurs haar deuren in Rotterdam onder de naam AXP Accountants en Belastingadviseurs. Door de groei van ons kantoor hebben we zeven jaar later een tweede vestiging geopend in Amsterdam. De oprichters waren allen afkomstig van big 4 kantoren. Zij wilden een kantoor oprichten waarbij de adviesbehoefte van de ondernemer centraal staat. In de afgelopen jaren hebben we ons kunnen specialiseren in innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. De meeste klanten van AXP zijn werkzaam in een specifieke sector zoals evenementen, sport of entertainment. Die sectoren brengen vaak complexere administratie met zich mee. Gelukkig is AXP adviseurs altijd op de hoogte van de nieuwste weg- en regelgeving voor zowel binnen al buitenland.  Ook als je internationaal actief bent kun je daarom bij ons terecht. Wat ons bijzonder maakt is dat we niet alleen naar cijfers kijken, maar ook ons verdiepen in de branches en sectoren waarin onze klanten werkzaam zijn.

Kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een ervaren boekhoudkantoor in de omgeving van Rotterdam? Dan is AXP adviseurs de boekhouder die je zoekt. We helpen je graag met complexe administratie en financiële vraagstukken. Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken?

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*