AXP Direct, het nieuwe merk binnen de AXP familie

AXP Direct

De AXP-familie is uitgebreid en stelt met trots voor: AXP Direct! De nieuwe onlinedienst speciaal ontworpen waarbij de volledige administratie wordt verzorgd voor de kleinere MKB-bedrijven. Met Jorrit Bakkum en Patrick Worm als de steunpilaren en een team van meer dan 20 enthousiaste collega’s, staat AXP Direct klaar om ondernemers een soepele online-ervaring te bieden.

AXP Direct is opgezet omdat wij overtuigd zijn dat steeds meer bedrijven gebaat zijn bij een onlineservice met een transparant, vast tarief. Met AXP Direct willen wij ondernemers volledig ontzorgen op administratief gebied, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van hun bedrijf. AXP Direct regelt alles voor de klant!

Abonnement

Het kernpunt van AXP Direct is het abonnement, waardoor ondernemers transparantie hebben over de kosten en precies weten waar ze aan toe zijn. Deze service gaat verder dan alleen de volledige administratieve dienstverlening zoals het verwerken van administraties en het opstellen van belastingaangiftes; het biedt ook diepgaand inzicht in de financiële situatie van ondernemers en de aanmaak van verkoopfacturen. AXP Direct is een volledige online dienst, dus wij kunnen iedere onderneming in Nederland van dienst zijn.
Naast het abonnement hebben ondernemers de optie om een dienst zoals de salarisadministratie af te nemen. AXP Direct biedt specifieke abonnementsvormen voor de ZZP-er, éénmanszaak, VOF, BV en persoonlijke holding, met een vast tarief.

Innovatie bij AXP

Bij AXP Direct gaan we voorop in innovatie door veilig te werken in de cloud. Met geavanceerde scan- en herkentechnologie lezen we facturen automatisch in, wat resulteert in een service die niet alleen efficiënt, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk is. Het indienen van facturen is eenvoudig, of je nu gebruikmaakt van e-mail, de app of webupload.

De zakelijke rekening wordt moeiteloos aan het online boekhoudsysteem gekoppeld. Deze automatische integratie zorgt ervoor dat alle financiële transacties en informatie direct worden ingelezen. Het resultaat? De administratie is altijd up-to-date, wat niet alleen tijd bespaart maar ook helder inzicht geeft in de financiële situatie.

Bij AXP Direct staat innovatie en transparantie centraal. Met een helder abonnementsmodel, geavanceerde technologie en een team van betrokken professionals onder leiding van Jorrit en Patrick streven we naar het leveren van optimale ondersteuning aan ondernemers. Of je nu aan het begin staat van je ondernemersavontuur of al een gevestigd bedrijf hebt, AXP Direct is er om je zakelijke traject te vereenvoudigenBenieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op via 085 -485 45 54 of via
info@axpdirect.nl