Patrick Worm: voldoende ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP

Patrick Worm

Patrick Worm is assistent accountant bij AXP Adviseurs op de vestiging Amsterdam. Hij heeft tijdens zijn werkzaamheden bij AXP veel geleerd en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Patrick wil dan ook graag zijn ervaringen delen en anderen inspireren met zijn verhaal. In dit artikel vertelt Patrick over zijn werkzaamheden en over de ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP.

Veel afwisseling in het werk

Als assistent accountant bij AXP Adviseurs op de vestiging in Amsterdam heb ik een zeer afwisselende baan. Mijn klantenbestand is heel divers, wat betekent dat mijn werkzaamheden elke dag weer anders zijn. Ik vind het heerlijk om zo veel afwisseling te hebben en elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een van de dingen waar ik me mee bezighoud, is het verwerken van administraties. Het geeft me voldoening om te zien hoe ik stap voor stap een overzichtelijke administratie opzet voor mijn klanten. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en de voorbereiding van jaarrekeningen. Dit zijn belangrijke documenten waar mijn klanten op vertrouwen. Ik neem deze verantwoordelijkheid dan ook erg serieus en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden

Ik werk in een gezellig en professioneel team en dat maakt mijn werk nog leuker. We helpen elkaar waar nodig en kunnen altijd bij elkaar terecht met vragen. Ook is er altijd ruimte voor een grapje op zijn tijd, wat de sfeer op de werkvloer erg goed maakt. Wat ik ook erg waardeer aan AXP is dat ik alle ruimte krijg om mijzelf te ontwikkelen. Het is fijn om te merken dat mijn werkgever investeert in mijn persoonlijke groei en mij de kans geeft om mijzelf te blijven ontwikkelen.

AXP is vooruitstrevend

Als medewerker bij AXP Adviseurs op de vestiging Amsterdam, heb ik het geluk om deel uit te maken van een team dat altijd op zoek is naar innovatieve manieren om ons werk te verbeteren. We zijn voortdurend bezig met het vinden van nieuwe digitale oplossingen die ons werk efficiënter en effectiever maken.

Het is geweldig om te werken voor een organisatie die zo vooruitstrevend is op het gebied van digitalisering. Het geeft me het gevoel dat we altijd op zoek zijn naar manieren om ons werk te verbeteren en om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik ben trots om deel uit te maken van een team dat zo vooruitstrevend is en ik kijk uit naar alle nieuwe digitale oplossingen die we in de toekomst nog zullen implementeren.

Al met al kan ik zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn baan bij AXP Adviseurs. Het is een fijne werkomgeving waarin ik mezelf kan ontwikkelen en mijn werkzaamheden veel afwisseling bieden. Ik kijk dan ook elke dag weer uit naar mijn werk en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Wil je meer weten over het werken bij AXP? Bel mij gerust op 020- 280 70 50 of kijk op onze ‘werkenbij’-pagina.
Op deze pagina kun je meer informatie over de ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP lezen.