Klantverhaal: Margriet Nip van bestuurslid naar zelfstandig ondernemer

margiet nip van bestuurder naar ondernemer

Na vele jaren in dienst te zijn geweest van een groot bedrijf, heb ik onlangs de sprong gewaagd om mijn eigen onderneming op te zetten. Ik ben een eigen onderneming gestart in de bedrijfsconsultancy. Deze stap naar zelfstandig ondernemerschap bracht de nodige uitdagingen met zich mee, en ik waardeerde het belang van professioneel advies en begeleiding om mijn nieuwe onderneming succesvol te maken.

Gelukkig werd ik door middel van een aanbeveling in contact gebracht met Mario van AXP Adviseurs. Vanaf het allereerste moment dat ik met hem en de rest van het team in gesprek raakte, voelde ik me begrepen en gerustgesteld. Mario had een scherp oog voor de specifieke uitdagingen waar ik als zelfstandig ondernemer mee te maken had.

AXP Adviseurs

Wat ik vooral bewonder aan de aanpak van AXP Adviseurs is hun persoonlijke aandacht. Vanaf het allereerste bezoek aan hun kantoor in Rotterdam merkte ik meteen het verschil met een groot accountancykantoor. Ik was geen nummer, maar een gewaardeerde klant die persoonlijk advies kreeg. Wat mij vooral aanspreekt, is dat zij niet alleen naar mijn onderneming kijken, maar ook naar het totaalplaatje.

Mario en het team hebben me geholpen met het opstellen van een gedegen financiële planning, het in kaart brengen van mijn winstcijfers en het verstrekken van waardevol advies wanneer ik met vragen zat. Door hun expertise en ondersteuning op deze gebieden, kan ik me volledig concentreren op het ondernemen, terwijl zij mij op administratief en financieel vlak ontzorgen.

Als je op zoek bent naar betrokken en persoonlijk advies, gecombineerd met een brede kijk op jouw onderneming, kan ik AXP Adviseurs ten zeerste aanbevelen. Ze hebben bewezen een waardevolle partner te zijn in mijn ondernemersreis, en ik ben dankbaar voor hun ondersteuning.

Services

AXP Adviseurs ondersteund ondernemers met diverse vraagstukken. Heb jij als ondernemer een vraag of ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op! Onze teams in Rotterdam en Amsterdam staan klaar om jou te helpen.