Welkom Nazim!

nazim

Bij AXP Adviseurs blijven we voortdurend in beweging. Onlangs is er weer een nieuwe collega, Nazim, bij ons kantoor in Rotterdam gestart. We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om hem aan jullie voor te stellen. Nazim is gestart als assistent accountant en zal een belangrijke rol spelen bij verschillende aspecten van onze dienstverlening. Met zijn ruime ervaring in het vakgebied brengt hij waardevolle expertise met zich mee.

Nazim

Ontmoet Nazim Afzali, een 34-jarige professional en vader van twee kinderen. Na het voltooien van een tweejarige opleiding Accountancy aan de Hogeschool Avans te Breda, koos Nazim in 2013 voor een opleiding Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Rotterdam om zijn interesse in fiscaliteit te vervullen.

Tijdens zijn tweedejaarsstage werkte Nazim als aangiftemedewerker bij de Belastingdienst. Zijn derde- en vierdejaarsstages bracht hij door bij een Advies & Administratiekantoor in Rotterdam, waar hij na zijn studie zes jaar lang diverse taken uitvoerde en zich ontwikkelde tot een allround professional.

Nazim: ”Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en expertise in te zetten ten behoeve van de relaties van AXP Adviseurs. Ik hoop dat ik mijn toewijding aan het vak hier kan vertalen naar de beste dienstverlening.”

Werken Bij

Wil je meer weten over het werken bij AXP? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)10 492 1075 of kijk op onze ‘werkenbij’-paginaOp deze pagina kun je meer informatie over de vacatures en ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP lezen.