Waarom AXP? AXP handelt zoals de moderne financiële administratie hoort te zijn.

Dominick met AXP logo

Bij AXP Adviseurs blijven we voortdurend in beweging. Onlangs is er weer een nieuwe collega, Dominick, bij ons kantoor in Amsterdam begonnen. We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om hem aan jullie voor te stellen. Dominick is gestart als assistent accountant en zal een belangrijke rol spelen bij verschillende aspecten van onze dienstverlening, met name bij het automatiseren van processen. Met zijn ruime ervaring in het vakgebied brengt hij waardevolle expertise met zich mee.

Wie ben je?

Ik ben Dominick Carton, 30 jaar en bijna 10 jaar werkend dan wel studerend binnen de finance en accountancy. Ik heb bedrijfseconomie gestuurd aan de Haagse Hogeschool en dit gecombineerd met fulltime banen door de studie in deeltijd af te nemen. Uiteindelijk heb ik mij gericht op administratiewerkzaamheden en accountancy.

Wat ga je doen?

Bij AXP adviseurs ga ik aan de slag als assistent-accountant. Mijn primaire werkzaamheden zullen zich richten op samenstelpraktijken. Daarnaast ga ik AXP adviseurs helpen om zo veel mogelijk processen te automatiseren en te innoveren.

Waarom AXP?

AXP adviseurs handelt zoals, naar mijn mening, de moderne boekhouding moet zijn; volledig digitaal en zo veel mogelijk via portalen. Hierdoor kunnen wij naaste de operationele werkzaamheden ook gerichte persoonlijke aandacht aan onze klanten bieden.

Werken Bij

Wil je meer weten over het werken bij AXP? Neem dan gerust contact met ons op via 020- 280 70 50 of kijk op onze ‘werkenbij’-pagina. Op deze pagina kun je meer informatie over de vacatures en ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP lezen.