Skûtsjesilen met Vermogensbeheer Friesland

Skûtsjesilen AXP

Skûtsjesilen ’22 is begonnen. Twee weken lang zullen de oude platbodems met hun bemanningen op de Friese meren en plassen hun krachten meten. Wij mochten op uitnodiging van onze partner Vermogensbeheer Friesland de wedstrijd skûtsjesilen in Langweer bijwonen. Het was een topdag. Dank!

Bent u toe aan frisse lucht? Geen gebakken lucht, maar een mooie bries die ervoor zorgt dat jouw ondernemersdoelen doorvertaald worden naar haalbare resultaten? Neem dan contact met ons op. AXP Adviseurs adviseert zowel ondernemer als onderneming (grootzakelijk) op strategisch, financieel en fiscaal vlak.

Voor bepaalde specialismen werken we met verschillende partners samen waaronder Vermogensbeheer Friesland. Met jaren kennis en ervaring, beschermt onder andere Vermogensbeheer Friesland als onafhankelijke vermogensbeheerder het vermogen van een aantal van onze relaties. Uiteraard staan hierbij jouw wensen centraal. Vermogensbeheer Friesland besteedt met financiële planning veel aandacht aan jouw specifieke situatie.

Wij vinden het erg belangrijk dat je als ondernemer en onderneming altijd een geheel financieel overzicht hebt. Daar zorgt AXP Adviseurs voor maar met de samenwerking met partners zoals Vermogensbeheer Friesland zetten we net dat stapje extra. Ook buiten de wedstrijden skûtsjesilen om zorgen we er gezamenlijk voor dat je de wind volledig in de zeilen hebt.

Wil je meer informatie over vermogensbeheer of financiële planning, neem dan met ons contact op.