Welkom Joël!

Joël

Bij AXP Adviseurs groeien we gestaag door! Met veel plezier willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwste teamlid, Joël! Joël is sinds twee weken lid geworden van ons AXP-team en we zijn ontzettend blij hem te verwelkomen. Zijn gedrevenheid en zijn passie om onze klanten te helpen zijn eigenschappen die perfect aansluiten bij onze bedrijfscultuur en waarden. Met zijn frisse perspectieven en energie is hij klaar om een positieve impact te hebben op de ervaring van klanten met AXP. Hij houdt van werken met cijfers en doorziet financiële uitdagingen snel.

Joël: ‘Ookal werk ik er pas net, ik voel me hier echt op mijn plek. De collegialiteit en professionele sfeer maken het tot een geweldige werkplek. Ik heb al veel kunnen leren van mijn ervaren collega’s, en ben enorm dankbaar voor hun begeleiding en steun.’

Werken Bij

Ben je net als Joël ook opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op via 010 492 1075 of kijk op onze ‘werkenbij’-pagina. Op deze pagina kun je meer informatie over de vacatures en ontwikkelingsmogelijkheden bij AXP lezen. Bij AXP blijven we groeien en zoeken we nieuwe collega’s op verschillende posities. Of je nu aan het begin van je carrière staat binnen de financiële wereld of al even op weg bent, wij hebben de baan voor jou!