AXP, een trotse partner van Sinfonia Rotterdam

AXP Adviseurs is een trotse partner van Sinfonia Rotterdam. AXP verzorgt de financiële administratie en adviseert bij allerlei financiële en fiscale vraagstukken.

Nationaal en internationaal

Sinfonia Rotterdam onderscheidt zich door haar actieve manier van musiceren, wat het orkest een jonge, energieke uitstraling geeft. Tijdens uitvoeringen weet het orkest onder leiding van de gedreven chef-dirigent Conrad van Alphen het publiek te betrekken bij de muzikale beleving.

Het orkest speelt door heel Nederland met als thuisbasis Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Daarnaast gaat Sinfonia Rotterdam ook op tournee naar landen zoals Duitsland, Mexico, Brazilië, Rusland, Chili, Colombia en China.

Corona

Ook corona speelde bij het orkest een negatieve hoofdrol. Hoe fantastisch was het dat het orkest op 29 januari jl. weer twee concerten mocht geven. De musici genoten zichtbaar samen met het publiek.

Juist nu heeft Sinfonia Rotterdam jouw steun hard nodig. Het orkest is dankbaar voor elk gebaar, of het nu klein of groot is. Jouw steun zal gebruikt worden voor o.a. het betalen van de musici, het organiseren van concerten en het ondersteunen van het team dat elke dag hun uiterste best doet voor dit speciale kamerorkest. Op de website van Sinfonia Rotterdam tref je informatie aan op welke wijze je het orkest kan ondersteunen.

Wij wensen het orkest ontzettend veel succes toe en hopen nog vele jaren de financiële dienstverlener van Sinfonia Rotterdam te mogen zijn.

Wil je meer infomatie over ons, ga dan naar onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *