Hallo Wijnhaven, AXP Adviseurs komt eraan!

Het is bijna zover. Over ongeveer een maand zullen we ons gaan vestigen in een monumentaal pand aan de Wijnhaven in het centrum van Rotterdam. We kunnen wel stellen dat ons kantoor op één van de mooiste plekken van Rotterdam ligt.  We hebben er ontzettend veel zin in!

Wijnhaven, een unieke plek

De Wijnhaven is een haven in het centrum van Rotterdam en is verbonden met de Oude Haven en de Leuvehaven. Aan de Wijnhaven staan het Witte Huis en het Mariniersmuseum. Het kantoor ligt op 2 minuten lopen van station Blaak. Via de Maasboulevard is ons kantoor prima bereikbaar met de auto. Openbare parkeergelegenheid is voor de deur of in de nabijgelegen parkeergarages.

Wie wil dat niet, werken vanuit een kantoor met uitkijk op de Maas? Rondom het kantoor kun je genieten van een heerlijke lunch, drankjes, hapjes of een verfrissende wandeling in de binnenstad. In de directe omgeving vind je de Markthal en restaurantjes aan de Oude Haven.

Wil je bij ons komen werken?

Ben je een financial met passie voor je vak? Werk je bij zo’n stoffig kantoor, voor klanten die nooit tevreden zijn, hoe zeer jij ook je best doet? Of werk je bij een kantoor waar je talent niet wordt gezien, laat staan benut?  Wil je onderdeel uitmaken van een energiek team met gedreven professionals? En werken voor aansprekende (internationale) klanten?

Dan is dit jouw kans. Bij AXP tel je mee!

AXP Adviseurs heeft op dit moment twee vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Wij bieden verschillende soorten dienstverlening aan: wij verzorgen de administratie en jaarrekening, doen de salarisadministratie en bieden bedrijfs- en belastingadvies.

AXP groeit hard en breidt uit! Wij hebben regelmatig vacatures voor meerdere nieuwe jonge talenten. Ga naar onze vacaturepagina. Staat jouw vacature er niet bij, stuur dan een open sollicitatie. Wij maken graag kennis met jou.