Hester Beek, de nieuwe fiscalist bij AXP Adviseurs

Hester Beek AXP Adviseurs

Welkom Hester Beek

Wij zijn blij met onze nieuwe personele uitbreiding bij AXP Adviseurs. Vanaf maandag 4 april a.s. komt Hester Beek ons kantoor Amsterdam als fiscalist / belastingadviseur versterken. Welkom Hester! Wij wensen jou ontzettend veel werkplezier en succes toe bij AXP. Hester stelt zich graag aan jullie voor.

Hallo, vanaf 4 april kom ik drie dagen per week bij AXP werken. Daarom wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Hester Beek. Ik woon in Edam en ben gelukkig getrouwd met Bart. Samen hebben wij twee fijne meiden. De jongste woont nog thuis en is bezig met een deeltijdstudie bij Schroevers en werkt parttime als managementassistente bij een modellenbureau. De oudste studeert aan de Technische Universiteit in Eindhoven en komt alleen nog voor de gezelligheid naar huis.

Fiscalist

Ik ben een fiscalist in hart en nieren. Mijn specialisatie is het opstellen van complexe en mindere complexe aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Dat is ook wat ik drie dagen per week bij AXP ga doen. Daarnaast hoop ik samen met mijn collega’s te kijken of en hoe we het aangifteproces kunnen verbeteren met als doel om voor onze klanten binnen de wettelijke kaders de meest gunstigste standpunten in te nemen.

Vanaf 1994 werk ik in mijn eigen bedrijf waarin ik word ingehuurd door andere belastingadvieskantoren. Tussendoor heb ik parttime in dienstverband gewerkt. Dit laatste omdat ik vrolijk word van het samenwerken met collega’s, het sparren over fiscale vraagstukken en het samen zorgen voor een meer dan 100% tevredenheid van de klant. Ik denk dat ik dit opnieuw bij AXP zal vinden. Met enthousiasme zie ik daarom 4 april tegemoet en kan ik niet wachten om iedereen te leren kennen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *