NOAB viert 30 Jaar: AXP Adviseurs trots lid van deze toonaangevende organisatie

NOAB

Dit jaar markeert het 30-jarig jubileum van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), een mijlpaal die het vakmanschap en de toewijding aan kwaliteit in de financiële dienstverlening onderstreept. Deze organisatie heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke branchevereniging met ruim 1.000 aangesloten administratie- en belastingkantoren. AXP Adviseurs is verheugd en trots om deel uit te maken van deze vooraanstaande organisatie. Al jaren is het NOAB-kwaliteitskeurmerk de norm in de administratiebranche. Het NOAB-kwaliteitskeurmerk wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit én voldoet aan een pakket met eisen.

Als lid van NOAB zijn wij bij AXP Adviseurs toegewijd aan het leveren van hoogwaardige financiële diensten en het handhaven van de hoogste normen in onze branche. Het partnerschap met deze branche organisatie biedt ons waardevolle mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, netwerken en het delen van kennis.

Het NOAB heeft in de afgelopen drie decennia een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van deskundigheid en integriteit in de administratieve en fiscale sector. Als AXP Adviseurs zijn wij er trots op om deel uit te maken van deze gemeenschap en om samen met NOAB te streven naar voortdurende verbetering en innovatie in onze dienstverlening.

Gefeliciteerd aan NOAB met deze indrukwekkende mijlpaal, en wij kijken ernaar uit om samen met hen nog vele jaren van succesvol partnerschap te vieren.

Met het keurmerk ben je bij AXP verzekerd van kwaliteit van dienstverlening, up-to-date kennis over wet- en regelgeving en waardevol advies wat voldoet aan de standaarden van het NOAB. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.