Springco Urban Analytics maakt met data iedere dag het leven in de stad beter

AXP Adviseurs partner van Springco

Al vele jaren is AXP Adviseurs de financiële partner van Springco Urban Analytics. Voor vele partijen is Springco een begrip, voor anderen misschien iets minder bekend. Wat maakt het bedrijf zo uniek en waarom is AXP Adviseurs de financieel partner?

Over Springco

Lianne van Vliet is namens AXP Adviseurs al jarenlang de ondernemerscoach van Springco en vertelt graag over het bedrijf. “Springco zet Urban Analytics in voor het realiseren van betere steden en dorpen. Daarbij baseren zij zich op de wensen en voorkeuren van het individu. Het bedrijf ziet de medebewoners als de grootste dragers van informatie en gebruiken data science technieken om hen zo goed mogelijk te bedienen met analyses en voorspelmodellen.

Met deze data en de nieuwste datatechnieken is Springco in staat om te voorspellen hoe ieder individu wil wonen en leven. Met hun jarenlange expertise combineert het bedrijf deze waardevolle data en met data van hun gebruikers zodat er unieke informatie ontstaat. Deze informatie is belangrijk om belangrijke (investerings)beslissingen te kunnen nemen. Springco bouwt continu aan het Platform van de Stad. Hiermee verbindt het bedrijf zoveel mogelijk databronnen uit de stad met als doel een leefbare omgeving te creëren.”

De klanten van Springco

Lianne: “Het bedrijf biedt overheden marktonderzoeken aan waarbij de woon- en leefbehoefte van burgers centraal staat. Woningcorporaties krijgen inzicht in de wensen en behoeften van hun huurders. Springco weet bijvoorbeeld waar, met wie en in wat voor buurt mensen willen wonen. Vastgoedontwikkelaars krijgen inzicht in de woonwensen van toekomstige bewoners. Maar ook vastgoedbeleggers is een belangrijke doelgroep voor Springco. Zij worden ondersteund in het maken van strategische keuzes die hun financiële en maatschappelijke impact van hun vastgoed vergroten.”

Waarom AXP Adviseurs?

Hank Groenhof over AXP Adviseurs: “Springco gaat zelf slim om met data en dat zochten wij ook in de ondersteuning op financieel en administratief vlak. Daarnaast sluit de samenwerking met AXP naadloos aan op één van onze kernwaarden, ‘duidelijkheid’. Wat staat voor open en eerlijk zijn in wat we doen, wat we kunnen en wat we willen bereiken.”

Ga naar de website van Springco Urban Analytics voor meer informatie.

Meer weten over de dienstverlening van AXP Adviseurs? gan naar website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *