Welkom Shayenne Henriquez

Ik ben Shayenne Henriquez, 38 jaar, getrouwd, moeder van drie zoons en woonachtig in Rotterdam.
Ik was bijna 5 jaar als financieel manager werkzaam bij een mooi MKB bedrijf in Rotterdam, maar ik vond dat het tijd was om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Per 1 november ben ik werkzaam bij AXP Adviseurs (vestiging Rotterdam) als assistent accountant. Tevens vorm ik samen met Jorina het team salarisadministratie & HR advies voor AXP Adviseurs en voor AXP For models.

Waarom  AXP?
Nederlandse administratie- en accountantskantoren hebben veel van hun bedrijfsprocessen gedigitaliseerd. Bij AXP Adviseurs zit digitalisering echt in de kern van hun organisatie. AXP kan hierdoor nog meer persoonlijke, gerichte aandacht aan haar klanten besteden.
De groeifase waarin AXP Adviseurs zich nu bevindt, biedt mij veel nieuwe kansen en mogelijkheden.

Bij AXP werken we samen als een team. In een goede harmonie werken aan gezamenlijke taken en doelen. We vullen elkaar aan in kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan het succes van AXP.

Heb je een vraag aan het team AXP Salarisadministratie & HR advies, stuur een bericht naar salaris@axp.nl of bel het directe nummer 085 – 485 45 55.  Meer informatie tref je ook op onze webpagina.