AXP for Models in de spotlight

danny for models

Wist je dat AXP zich niet alleen richt op MKB bedrijven en DGA’s? Ontdek AXP for Models, een dochterbedrijf van AXP dat zich volledig richt op (inter)nationale modellen. Vaak realiseren mensen het zich niet, maar modellen zijn over het algemeen zelfstandig ondernemers. Modellen die aangesloten zijn bij een bureau zijn niet in loondienst. Een modellenbureau fungeert als bemiddelaar en het inkomen van het model is afhankelijk van het binnenkomen van opdrachten. Daarnaast lopen modellen het risico dat een factuur niet wordt betaald als het bedrijf dat hen heeft geboekt bijvoorbeeld failliet gaat. Omdat modellen vaak op jonge leeftijd al aardig wat geld kunnen verdienen, is het verstandig dat ze zich als ondernemer inschrijven bij de Kamer van Koophandel vanwege de bijkomende fiscale voordelen en risico’s.

AXP heeft binnen het team van 22 experts een speciaal team dat zich toelegt op het begrijpen en ondersteunen van de unieke behoeften van fashion modellen. Of het nu gaat om administratieve dienstverlening, belastingaangiftes of financieel advies. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om modellen te helpen bij het beheren van hun financiën en het maximaliseren van hun zakelijke kansen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat AXP for Models precies doet en stellen we graag twee van onze betrokken teamleden aan je voor.

Carlijn

Carlijn werkt sinds 7 maanden met plezier bij AXP for Models. Vooral de waardering vindt ze fijn en het samenwerken in het team. Carlijn speelt een belangrijke rol in het soepel verlopen van financiële zaken voor modellen. Ze verwerkt zorgvuldig alle bonnen die binnenkomen, regelt de BTW en behandelt statements van bureaus. Bovendien zorgt ze ervoor dat modellen niet twee keer belasting betalen door ook woonplaatsverklaringen en A1-verklaringen te regelen. Wat ze vooral terug krijgt van modellen? Dat ze de snelle service zo waarderen. Of het nu een vraag is over een factuur of dat er financieel advies nodig is, AXP for Models staat ze snel te woord.

Danny

Al 8 jaar zet Danny zich in voor AXP voor Models. Als expert op het gebied van financiële dienstverlening voor zelfstandige modellen, zorgt hij ervoor dat alle lopende zaken op dit gebied moeiteloos worden afgehandeld. Daarnaast speelt Danny een cruciale rol in de financiële begeleiding van modellen wanneer ze internationaal bij een bureau worden geplaatst. Hij staat altijd klaar als vraagbaak voor de modellen en onderhoud contact met hen via telefoon, app of e-mail. Binnen 24 uur kunnen ze altijd rekenen op een deskundig antwoord. Het belangrijkste aan zijn werk vindt hij de vertrouwensband met de modellen: ”We weten veel van hun persoonlijke leven, zoals het kopen van een huis, het krijgen van kinderen of het opzetten van nieuwe bedrijven. Deze informatie kan invloed hebben op de financiële en fiscale situatie. Daarnaast geven we advies wanneer een model een contract afsluit bij een ander bureau. Het is dan van essentieel belang dat de modellen weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. ” Om modellen ook beter te ondersteunen is AXP for Models aangesloten bij de Model’s Health Pledge. Dit is een platform voor het verbeteren van de gezondheid van modellen en het streven naar de beste werkomstandigheden voor iedereen in de modebranche.

AXP for Models

Ben je benieuwd wat AXP for Models voor jou kan betekenen? Een vrijblijvend intakegesprek bij ons is altijd mogelijk. je kan contact met ons opnemen via de email of laat een bericht achter via het contactformulier.