dev.kitchen – creatieve denkers en doeners

dev.kitchen axp adviseurs

In het kader van “Van & voor klanten” tref je hierbij een bijdrage van dev.kitchen aan. We laten deze creatieve denkers en doeners graag aan het woord. Dev.kitchen is onstaan uit een gedeelde passie van de drie eigenaren Martijn, Youyi en Feifei. Wij hebben elkaar gevonden bij een ander digitaal bureau waar we alledrie de droom uitspraken om ooit een eigen digitaal bureau te hebben. Niet veel later hebben we die droom werkelijkheid gemaakt en combineren wij creativiteit, technologie en strategie om waardevolle digitale producten te creëren. Of dat nu een digitale merkidentiteit is, een website, een app, of een platform. Sinds juli 2022 is AXP Adviseurs de financiële partner van ons, zodat wij ons volledig kunnen richten op waar we goed in zijn.

Onze missie

Ons team bestaat uit designers en developers, maar bovenal zijn wij creatieve denkers en doeners. Onze missie is om de beste digitale ervaring te creëren voor merken. Merken en producten die mensen begrijpen, gebruiken en van houden. Om dit te bereiken helpen wij onze klanten op verschillende gebieden: gebruikersonderzoek, digitale strategie, ontwerp & ontwikkeling van digitale producten, fotografie, illustraties en motion design. Samen combineren wij onze kennis en skills om toffe digitale producten te maken voor merken en bedrijven met passie. Dit hebben we al mogen doen voor kleine en grote klanten zoals Feyenoord, Stichting Brandersfeesten Schiedam, De Persgroep, en Helpr (part of GoodHabitz).

Uitdaging komend jaar

Wij merken aan de enige kant dat er nog steeds veel bedrijven hulp kunnen gebruiken om hun boodschap digitaal over te brengen. Zij hebben een sterk concept of bedrijfsvisie, maar de digitale producten sluiten er niet op aan. Aan de andere kant kijken consumenten steeds kritischer naar wat een bedrijf daadwerkelijk doet, en louter een mooi likje verf of ‘greenwashing’ gaat niet helpen. De uitdaging voor elk bedrijf of merk, is om kritisch te kijken of de digitale strategie van een bedrijf past binnen de algehele bedrijfsvisie en missie. Een digitaal bureau kan hierbij de perfecte sparringpartner zijn. Wij kijken met de ogen van een buitenstaander naar jouw bedrijf, en hebben de expertise en kennis op het gebied van digitaal.