Kees Schilperoord over AXP: ik voel me gewaardeerd  

Kees Schilperoord - AXP Adviseurs

Kees Schilperoord zit in zijn kantoor bij AXP Adviseurs en kijkt tevreden naar zijn computer. Hij heeft zojuist een belastingadvies opgesteld voor een klant die hij al jaren kent. Kees is een ervaren belastingadviseur met veel kennis van het Nederlandse belastingstelsel en de toepassing daarvan in het MKB. Samen met zijn collega’s Noah en Mario vormt hij het fiscale team binnen AXP Adviseurs. Kees neemt jou graag mee in zijn functie als belastingadviseur.

Kennis is belangrijk

Ik weet als geen ander dat het bij belastingadvies aankomt op precisie en actuele kennis. Daarom houd ik mijn kennisniveau voortdurend op peil, bijvoorbeeld door het bijwonen van seminars en het volgen van cursussen. Het is een goede zaak dat AXP ook AXP Academy heeft opgezet. Mario, mijn collega en partner van AXP, is daarnaast ook ingeschreven in het RB-register, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid.

Internationaal ondernemen

Als belastingadviseur heb ik vele aandachtsgebieden. Een van de belangrijkste is de belastingaangifte. Ik weet precies hoe de belastingwetten in elkaar zitten en hoe ze toegepast moeten worden. Ook adviseer ik klanten over de fiscale gevolgen van internationaal ondernemen, bijvoorbeeld over de Nederlandse belastingverdragen met andere landen. Dat speelt bij onze MKB-klanten en denk ook aan de fashion modellen, die wereldwijd opereren.

Bondgenoot AXP-klanten

Ik begrijp dat belastingadvies een vak apart is en dat het niet altijd gemakkelijk is om te begrijpen. Daarom ben ik altijd bereid om mijn klanten uit te leggen hoe de wetten werken en hoe ze kunnen worden toegepast. Klanten mogen erop vertrouwen dat ik hen altijd zal adviseren op basis van de meest actuele wet- en regelgeving. Ik ben de bondgenoot van mijn klanten in fiscale zaken en ik ben er trots op dat ik hen kan helpen hun financiële doelen te bereiken.

AXP, een informele en open sfeer

Ik voel me thuis bij AXP vanwege verschillende redenen, waaronder de informele en open sfeer. Dit houdt in dat binnen AXP een ontspannen en vriendelijke werkomgeving heerst, waar medewerkers zich op hun gemak voelen en gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Dit kan bijdragen aan een gevoel van verbondenheid en teamspirit, waardoor ik me gewaardeerd voel en het gevoel heb dat ik deel uitmaak van een groep mensen met dezelfde doelen en waarden.