Welkom Patrick Worm

Nieuwe collega AXP Adviseurs

AXP Adviseurs breidt verder uit. Vanaf 1 januari is Patrick Worm bij ons gestart. Patrick werkt op onze vestiging in Amsterdam en stelt zich graag aan je voor.

Wie ben je?

Ik ben Patrick Worm, 28 jaar. Ik heb mijn hele leven in Alkmaar gewoond en heb hier in november 2021 ook mijn eigen huis gekocht. Na mijn studie ben ik in november 2015 als parttimer begonnen bij administratie- en advieskantoor Yerrow. Één van onze grootste klanten was destijds BALR. Vooral door de groei van BALR. kwam ik in februari 2017 in loondienst bij Juramy, het moederbedrijf van BALR., Wannahaves en 433. Bij Juramy heb ik de afgelopen 5 jaar concernbreed de administratie gedaan.

Waarom de overstap naar AXP Adviseurs?

Jorrit Bakkum, de nieuwe vestigingsdirecteur Amsterdam, belde mij om te vertellen over zijn nieuwe functie bij AXP. In mijn tijd bij Yerrow en Juramy heb ik 5 jaar lang met Jorrit samengewerkt en dit altijd als zeer prettig ervaren. Toen Jorrit mij vroeg of ik interesse had om een kennismakingsgesprek te hebben met parter Mario de Laat, heb ik hier direct ja op geantwoord. Na een zeer prettig gesprek over de ambities van AXP zijn we tot een overeenkomst gekomen. Ik kijk er naar uit om het team van AXP te versterken met de ervaring die ik de afgelopen 6 jaar heb opgedaan.

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

Mijn ambitie is gelijk aan die van AXP: groeien. Ik kijk er naar uit om mezelf verder op financieel, fiscaal en juridisch gebied te ontwikkelen. Met de experts, die op dit gebied nu al bij AXP werkzaam zijn, heb ik er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Met mijn inbreng verwacht ik het huidige team te kunnen versterken. Samen zullen wij AXP naar een nog hoger niveau tillen.

Bijgaand informatie over onze vestiging Amsterdam.