Welkom Wim Halverhout

Na de introductie van Jorrit Bakkum en Patrick Worm kunnen we alweer een nieuwe collega aan jullie voorstellen. Wim Halverhout stelt zich graag aan je voor.

Wie ben je?

Ik ben Wim Halverhout, 57 jaar en woonachtig in Naaldwijk, getrouwd met Natalie en heb twee dochters, Milou en Anouk. Ik ben een ervaren senior manager, bestuurder en toezichthouder met brede kennis en ervaring in het bedrijfs- en verenigingsleven. Ik heb vele jaren management & directiefuncties in de financiële en zakelijke dienstverlening vervuld. Ik ben bestuurlijk actief bij Weverling Groenproviders, Bibliotheek Westland en WOS Media.

LinkedIn profiel van Wim

Waarom AXP Adviseurs?

Voor mij klopt het plaatje bij AXP: ik heb een goede klik met de eigenaren en het kantoor heeft uitdagende ambities geformuleerd. In een korte tijd heb ik mogen ervaren dat de collega’s iedere dag met hun AXP-hart de klanten zo goed mogelijk willen bedienen. Daar word ik vrolijk van. Daarnaast heb ik zelf een passie voor zakelijke dienstverlening.

Mario de Laat en Lianne van Vliet heb ik in 2016 voor het eerst ontmoet. Ik werd toen zelf klant bij AXP. Het bedrijf opereert in marktgebieden met groeipotentie.  Een ander pluspunt vind ik dat het kantoor naast de administratieve dienstverlening ook het aanspreekpunt voor strategische-, bedrijfseconomische- en marketingvraagstukken is.  Aan zo’n bedrijf wil ik graag mijn steentje bijdragen.

Wat ga je doen?

Ik ga samen met het team een bijdrage leveren aan het structureren van verdere groei van AXP. Mijn aandachtsgebieden zijn onder andere strategie & marketing, processen en organisatie. Verder kijk ik ernaar uit om met ondernemers te kunnen sparren over strategische, marketing- en bedrijfsthema’s.

Heb je een vraag over de dienstverlening van AXP? Je kunt mij altijd bellen. Ik ben bereikbaar op +31 (0)10 492 1075.

Meer weten over onze vestigingen Amsterdam en Rotterdam?