Yara Hoogerbeets naar AXP For Models

Met veel plezier kunnen wij mededelen dat Yara Hoogerbeets per 1 juni a.s. de overstap maakt naar AXP For Models. Yara is al 3,5 jaar een gewaardeerd teamlid binnen AXP en heeft in deze tijd een mooie bijdrage geleverd aan onze organisatie. Met haar HBO Accountancy diploma en uitgebreide kennis en ervaring, heeft ze zich bewezen als een betrouwbare en deskundige AXP-er.

AXP For models is één van de drie teams binnen de AXP Groep. For Models staat al vele jaren speciaal voor fashion modellen opgesteld.  Het team begrijpt hoe de modellenbranche in elkaar zit.
Het team For Models helpt de carrière van fashionmodellen groeien door een dienstverlening met loyaliteit en een grote glimlach, waar mensen blij van worden. Dit doet het team onder meer door het verzorgen van de administratie, het opstellen van belastingaangiftes en het geven van financiële adviezen. Hierdoor kan het model zich volledig focussen op het modellenwerk.

Het team AXP Adviseurs  bedankt Yara voor haar inzet en de waardevolle bijdrage over de afgelopen 3,5 jaar. Het is mooi om te zien dat de overstap van Yara aantoont dat medewerkers van AXP voldoende (door)groeimogelijkheden in het bedrijf hebben. Het bevestigt dat onze organisatie een vruchtbare bodem biedt voor professionele ontwikkeling en carrièreprogressie.

We wensen Yara Hoogerbeets bijzonder veel plezier en succes in haar nieuwe rol binnen het team For Models. We hebben er alle vertrouwen in dat zij ook daar een grote impact zal hebben.

Meer weten over AXP For Models? Klik hier