Francesca Bianchi & AXP Adviseurs: Een Partnerschap voor Groei en Efficiëntie

Samenwerking francesca Bianchi en AXP

De reis van Francesca Bianchi in de parfumindustrie begon zeven jaar geleden op een zolder, waar ze haar allereerste drie parfums creëerde. Wat ooit een persoonlijke passie was, groeide uit tot een internationaal bedrijf dat haar geuren nu verkoopt in meer dan 150 winkels verspreid over 45 landen.

Francesca begreep vanaf het begin het belang van samenwerking en communicatie. Ze zette samenwerkingsverbanden op met content creators en legde de nadruk op eerlijke reviews om haar merk te laten groeien. In het begin produceerde ze slechts kleine hoeveelheden van haar parfums, maar de vraag nam al snel toe. Binnen een jaar was ze genoodzaakt om de productie uit te besteden. Vandaag de dag biedt ze 18 verschillende geuren en diverse special editions aan, en ze heeft zelfs een nieuw merk gelanceerd genaamd ‘Hedonik’.

Francesca’s parfums genieten wereldwijde erkenning, en dat is te danken aan haar overtuiging van enkele kernwaarden die haar merk uniek maken. Voor haar is parfum meer dan alleen een geur; het is een kunstwerk.

De parfums hebben een blijvende intensiteit en worden geproduceerd met aandacht voor het milieu. Francesca’s toewijding aan haar ambacht blijkt ook uit de keuze van haar leveranciers. Haar grondstoffen worden betrokken van een familiebedrijf in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld, terwijl de productie plaatsvindt in een ambachtelijke onderneming in Milaan, Italië.

Francesca Bianchi’s ondernemersreis is een inspirerend voorbeeld van hoe passie en hard werken kunnen leiden tot succes in de wereld van parfum. In de volgende alinea’s zullen we dieper ingaan op haar samenwerking met AXP Adviseurs en hoe deze heeft bijgedragen aan haar groei en innovatie in deze industrie.

Samenwerking met AXP Adviseurs

Francesca Bianchi en haar team stonden een aantal jaar geleden voor de uitdaging om een nieuwe adviseur te vinden voor hun groeiende onderneming. Na het aanvragen van verschillende offertes, maakten ze een beslissing die zowel op een goed voorstel als op hun intuïtie was gebaseerd: AXP Adviseurs. Wat Francesca en haar team vooral aansprak in AXP Adviseurs, was het gevoel van vertrouwen dat ze uitstraalden. Deze keuze heeft hen een gemoedsrust gegeven die van onschatbare waarde is.

AXP Adviseurs heeft de volledige administratie over genomen, inclusief BTW-aangiften, jaarrekeningen, ICP-meldingen en loonadministratie. Dankzij geavanceerde automatisering vereist dit weinig aandacht van Francesca en haar team. De webshop is volledig geautomatiseerd, waardoor administratieve rompslomp tot het verleden behoort.

In de woorden van Francesca zelf: “Wat ik vooral waardeer, is de behulpzaamheid van de collega’s bij AXP Adviseurs. Ze geven snel antwoord op onze vragen, en als AXP het antwoord niet paraat heeft, verwijzen ze ons moeiteloos door naar een andere partij die wel het juiste antwoord kan geven. Deze samenwerking met AXP Adviseurs vermindert niet alleen de administratieve last, maar vormt ook een partnerschap waarin vertrouwen, efficiëntie en ondersteuning centraal staan.”

Internationaal ondernemen

Francesca, een internationale ondernemer, heeft enkele interessante observaties gedeeld over het Nederlandse ondernemerslandschap. Ze prijst de behulpzaamheid van Nederlandse overheidsorganisaties, maar merkt ook op dat ze vaak als bureaucratisch worden ervaren. In haar eigen woorden: “Het is gelukkig niets in vergelijking met de Italiaanse bureaucratie.”

Een ander opmerkelijk aspect dat Francesca benoemt, is de digitalisering van bedrijfsprocessen in Nederland. Ze merkt op dat bijna alles online wordt afgehandeld, wat soms het persoonlijke contact bemoeilijkt. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van AXP Adviseurs, die het contact onderhoud met instanties als de Belastingdienst.

Wat is de uitdaging nu voor Francesca Bianchi? ‘Een nieuw kantoor vinden in Amsterdam, waar we de ruimte krijgen om onze groeiambities volledig te verwezenlijken. ‘

Wil je ook profiteren van de voordelen die AXP Adviseurs biedt voor jouw onderneming? Of het nu gaat om administratieve ondersteuning, financieel advies of efficiëntieverbeteringen, wij staan klaar om je te helpen jouw zakelijke doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw succesverhaal kunnen schrijven. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Samenwerking francesca Bianchi en AXP