Welkom Leslie Besemer bij AXP Adviseurs Rotterdam

Leslie Besemer - AXP Adviseurs

Vorige week konden we Hester Beek als nieuwe collega verwelkomen, nu is het de beurt aan Leslie Besemer. Leslie is onlangs op onze vestiging in Rotterdam gestart. Hij is jouw steun en toeverlaat op administratief gebied. Leslie heeft jarenlang als financial controller gewerkt. Zijn expertise en ervaring in het bedrijfsleven in Rotterdam en het feit dat hij de taal van de ondernemer spreekt, is natuurlijk voor AXP Adviseurs zeer welkom. Leslie stelt zich graag aan jullie voor.

Wie is Leslie?

Leslie Besemer, 35 jaar en woonachtig in Alblasserdam. Ik ben getrouwd met Lieke en sinds 9 februari trotse ouders van onze zoon Jens. Na mijn schooltijd, in 2007, ben ik direct gaan werken als administratief medewerker bij een Rotterdamse handelsonderneming en was tot april nog steeds bij deze werkgever (met een uitstapje van 2 jaar) werkzaam. De laatste 10 jaar heb ik daar de functie van Financial Controller bekleed.

Wat ga je doen?

Proactief, ondernemend en betrokken zijn woorden die mij omschrijven. Ik wil voor de ondernemer écht het verschil maken. Mijn aandachtsgebieden:

  • Financiële/salarisadministratie en jaarrekeningen: ik wil vooral klantspecifieke aandachtspunten signaleren en bespreken. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben ik degene die contact zoekt met de ondernemer. Ik zorg voor een goede dienstverlening richting onze klanten.
  • Contact onderhouden met klanten, vragen stellen als er gegevens ontbreken en advies uitbrengen voor bijvoorbeeld mogelijke besparingen of belastingvoordelen
  • Periodieke rapportages opstellen en analyseren voor nieuwe financiële inzichten waar de klant echt toegevoegde waarde biedt

Waarom AXP?

In december kreeg ik een berichtje van Mario of er interesse vanuit mij was om eens te komen praten. Omdat ik Mario en Lianne allebei al aardig wat jaartjes ken, en hen beide als fijne mensen ervaar, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Na een goed gesprek bleek al snel dat beide partijen graag de samenwerking aan wilde gaan.

Wat zijn je ambities de komende jaren?

Voor mijzelf is er vooral nog ruimte qua ontwikkeling op fiscaal gebied. En met de kennis en expertise van AXP ben ik daarvoor hier op de juiste plek. Met mijn ervaring in de bedrijfsadministratie denk ik dat we een goede aanvulling zijn voor elkaar. Daarnaast wil ik mij specialiseren in de verschillende softwaretoepassingen waarmee gewerkt wordt. Hiermee hoop ik niet alleen van toegevoegde waarde te zijn voor mijn collega’s maar vooral natuurlijk ook voor de klanten van AXP!


De pijlers van AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. AXP is laagdrempelig, proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

AXP deelt informatie, gaat met de klant in gesprek en haalt het beste uit de ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken de klanten van AXP.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Wil je meer over AXP Adviseurs weten? Neem dan met ons contact op.

Kantoor Rotterdam    Email: rotterdam@axp.nl  Telefoon: +31 (0)10 492 1075

Kantoor Amsterdam  Email: amsterdam@axp.nl  Telefoon: +31 (0)20 280 7050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *