StreetGasm, de grootste supercar familie van Europa

StreetGasm - AXP Adviseurs

Ook StreetGasm is klant van AXP Adviseurs. Jorrit Bakkum is als ondernemerscoach al langere tijd aan het bedrijf verbonden.

Over StreetGasm

Jorrit: “StreetGasm besloot om in 2006 een autoclub op te richten. Vanaf de start van het bedrijf ontstond er een hechte band bij de leden. Het bedrijf heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld tot één van de grootste toonaangevende supercar communities van Europa. StreetGasm organiseert premium droomreizen en automotive evenementen door heel Europa. Daar is nu ook de VAE aan toegevoegd!

StreetGasm telt nu ruim 300 leden en heeft een actief netwerk gevormd van vrienden, ondernemers, maar vooral autogekken. Het vaste team bestaat inmiddels uit vijf medewerkers en tijdens de evenementen zijn er soms wel 40 personen aan het werk.

Het bedrijf organiseert trainingen, cursussen en rijvaardigheidsdagen. Je leert op een leuke en speelse manier je auto goed kennen en vooral te beheersen. Deze dagen vinden plaats op veilige terreinen en worden geleid door professionele en ervaren instructeurs.”

Meer informatie over StreetGasm

De samenwerking met AXP Adviseurs

Maurice Hartsuiker van StreetGasm: Het aangaan van de relatie met AXP heeft ons enorm geholpen. Jorrit en z’n team ontzorgen en denken mee en dat is ontzettend fijn in onze gehaaste wereld waar anders snel iets vergeten wordt.


AXP wil voor alle echte ondernemers de vertrouwenspersoon en coach zijn. Ondernemers met ambitie, die kansen zien en die willen benutten.

De pijlers van AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. AXP is laagdrempelig, proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

AXP deelt informatie, gaat met de klant in gesprek en haalt het beste uit de ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken de klanten van AXP.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Wil je meer over AXP Adviseurs weten? Neem dan met ons contact op.

Kantoor Rotterdam    Email: rotterdam@axp.nl  Telefoon: +31 (0)10 492 1075

Kantoor Amsterdam  Email: amsterdam@axp.nl  Telefoon: +31 (0)20 280 7050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *